2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه فقط ی بار دیه برام بگیری خواهش میکنم برات صلوات میفرسم

خانه شما به زودی محلس بزم عروسی خواهد شد و همه به شوق این وصال کمر همت بسته اند.وصلت فرخنده ای است.مواظب عده ای باشید که میخواهند همه چیز را خراب کنند.از چیزی نترسید دولت بخت با شماست و دعاهایتان مستجاب شده با کمی عقل و خرد همه کارهایتان نیز رو به راه می شود.

به امید روزی که هیچ دختری نگه کاش پسر بودم...
من

همانطور که میدانی روزگار غم و غصه و شادی و سرور را در کنار هم به تو خواهد داد.تو باید سعی کنی وقتی غم و اندوهی بر تو وارد شد ناامید نشوی و به راهت ادامه دهی و به قضا و قدر الهی ایمان داشته باشی و برای اینکه امیدت دو چندان شود باید همیشه در زندگی به زیردست خودت نگاه کنی آن وقت متوجه می شوی که تو خیلی چیز ها داری که میتوانی به خاطر آنها امیدوار باشی و از خداوند تشکر نمایی.

مَن نیزززززز😎😞

گذشته ها گذشته.کینه را فراموش کنید و از خودتان مروت و گذشت نشان بدهید.منتظر جواب نامه ای هستید.امیدوار باشید.جوابش خواهد رسید.شما سرمشق دیگران هستید.سعی کنید که دیگران از شما عبرت بگیرند.

من که کلا معتاد مهتاب هستم. یعنی روزی یه بار بهش زنگ نزنم روزم شب نمیشه. کلا استرس منو کم میکنه. من خودم هی خیالبافی میکنم و کلافه میشم. ولی زنگ میزنم تمام بد و خوبهارو که میفهمم راحت میشم و آرامش میگیرم. شاید همون لحظه ناراحت بشم ولی بهتره از استرسه. 09196518128