2777
2789

یکی که اونم یه هفته بیشتر نبودم باهاش مناسب نبود اصلا الانم خودش رفته دیگه منم فهمیدم اشتباه کرده بودم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه یا صفر یا یکی بوده ک رفته و یا ب ازدواج ختم شده!!! اون منم ک هرروز با دوسپرام اینور اونورم😑😂⁦✋

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
من با جنس مخالف برخورد زیادی داشتم در زمینه ی درسی، کاری و اجتماعی اما تا به حال پسری رو به عنوان د ...

سلام عزیزم

واسه چاقی چی بخورم نتیجه میده؟

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
واقعا ناراحت کنندس اکثرا ارتباط ندارن با جنس مخالفو یهو ازدواج میکنن یعنی؟😑🤦🏻‍♀️ بدون هیچ شناختی

شنونده باید عاقل باشه😜

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭

پنجاه تا 😆؟

نمیدونم واقعا 

دوست های جنس مخالف هنوزم دارم

ولی دوست پسر صمیمی که رابطه مون بیشتر از دو ماه طول بکشه شاید ده تا 

بیشتر از یه سال سه چهار تا

بیشتر از سه سال دو تا 

بیشتر از چهار سال یکی  

رابطه ای که بعد اولین دومین قرار تموم بشه همون پنجاه شصت تا 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

چرا همه میگید هیچی😐ادا تنگا؟؟؟