بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ای جاااااانم هر چه سریع تر برو آزمایش خون بده تا خیالت تخت تخت بشع عشقم ی سوال ببخشید هر ساعتی از روز بی بی بزنیم درست در میاد؟ من جفت وسط روز زدم منفی بود فردا صبح میخام بزنم با اولین ادرار ایشاللع منفی باشه اخه من عقدم زشته برا نی نی دار شدن
تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
هنوز ب میلاد نگفتم همش گفتم بی بی چک ها خرابه 😟گفتم اول مطمعن بشم بعد
برو ازمایشم بده سوپرایزش کن
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉