2821
2789
عنوان

شهدای گمنام

165 بازدید | 22 پست

عرض سلام و وقت بخیر خدمت همه شما دعوت شدگان به زیارت شهدا. .. به نیت ظهور و سلامتی آقا امام زمان عج و حاجت روایی حاجت های شخصی همه  و یاد شهدا اگر خداوند مهربان توفیق بده هرروز به زیارت شهدا میریم .هرروز به نام یک شهید .  شما عزیزان با خواندن صلواتی یا سوره ای دلخواه یا دعایی و فرستادن ثوابش به شهید  او را یاد کنید و از او حاجت بخواهید...

اگر کسی نمیخواد که صداش بزنم اعلام کنه

عزیزانی که هرروز صداشون میرنم و میان و از شهید مورد نظر با ذکر صلواتی یا هر چیزی یاد میکنند  ، پست رو لایک کنند تا هرروز صداشون بزنم.

++++++اگر کسی میخواد که صداش بزنم اعلام بفرماید و حتما    حتما   حتما ***    همین پست رو لایک کنه تا صداش بزنم  چون من از روی اسامی که پست اول رو یعنی همین پست رو لایک کردند صدا میزنم+++++++

اجرتان با شهدا علیهم السلام 🌹🌹

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

@annsherlly00  

@asheghekhoda01  

@پفسه  

@نه

@نهم  

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

@دور  

@ام_الحسین  

@حدیثه1ف2م  

@مامان_اسماعیل @نگین9331  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@13505  

@مامان_فاطمه270  

@mamiasena  

@mami_arsam @mamanesam  

@اعتصامی  

@elahemilany98  

@نیلی_83  

@shokraneh10‍ 

@atreyasss‍ 

@ناتان۶۸‍ 

@velam  

@الهه068  

@moradi22  

@پفکیییی‍ 

@آناعشق  

@پرنیان_احساس_72  

@ترخونک  

@a_m_a_m  

@آذر_57  

⚘الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم⚘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
@اعتصامی     @elahemilany98     @نیلی_83     @shokraneh1 ...

منم یه ایت الکرسی و چند تا صلوات تقدیم می کنم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

100تا صلوات میفرستم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

@سبزحسنا  

@دختررر_کوچولو  

@نیلوفرانه1374  

@hesekhooooob  

@زیباشهریور  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز