2777
2789
https://uupload.ir/files/mi70_img_20201110_140731.jpg

نکن اینجوری با دل من

نشو اینجوری قاتل من..😋😋😋

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪
چه جالب بزار تو گوگل سرچ کنم منم درست کنم مرسی گلم 😍😍😍

اره خیلی خوشمزه هست 

پختمشم راحته ولی خودشون خیلی خوشزه درست میکنن 

من سریع قبل گذاشتم بین برنج ولی این دفعه میخوام جدا درستش کنم 

ماهیش زیاد گیر نمیاد ففط خود بندر زیاد هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی خوشمزه هست  پختمشم راحته ولی خودشون خیلی خوشزه درست میکنن  من سریع قبل گذاشتم ب ...

عه یعنی اینجا نداره؟؟

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕
عه یعنی اینجا نداره؟؟

نمیدونم شیراز که اصلا نیست بپرس از ماهی فروشی ها بهش کولی هم میگن خودشون ولی نه کولی شمال که تو بازار هست 

ما هم دوستایی شوهرم برامون اوردن

کجا هستید 

ولی میگن پودینی رو با ماهی های دیگم درست کرد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نمیدونم شیراز که اصلا نیست بپرس از ماهی فروشی ها بهش کولی هم میگن خودشون ولی نه کولی شمال که تو بازا ...

ما کرجیم عزیزدل چشم‌حتما میپرسم فدات گلی 😘😘😘

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕