2777
2789
عنوان

چشم چشم

861 بازدید | 9 پست

سلام خانم گلی ها می خوام چشمم رو لیزیک کنم کسی تجربه داره کجا خوبه واسه عمل 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

کرج هستم. تلفنش رو داری.خالتون چند سالش بود عمل کرد

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کرجی ام من سه سال پیش پیش دکتر میردهقان عمل کردم البته لازک کردم خیلی راضیم خیلی دکتر خوبیه هزینه ...

مطبش کجاست خانمی

البته عملاشو تو بیمارستان نگاه تهران انجام میده اما مطبش کرجه 

سپاسگزارم 

گفته می شود که چشم ها پنجره ای به روی روح انسان می باشند. هرچند بحث های زیادی راجع به این گفته وجود دارد، ولی با این حال نمی توان اهمیت زیبایی چشم ها را نادیده گرفت. هنگامی که به چهره ی فردی نگاه می کنید، اولین چیزی که نظر شما را به خود جلب می کند چشمان آن هاست. ممکن است موهبت چشمان زیبا نصیب شما نشده باشد و یا ممکن است به دلیل عواقب افزایش سن، جوانی و زیبایی چشمان شما کمرنگ شده باشد. ولی نگران نباشید. عمل پلک راه حلی منحصر به فرد برای مشکل شماست. این عمل جراحی می تواند به طور موثری ظاهر چشمان شما را با از بین بردن علائم افزایش سن در پلک های پایین و بالا بهبود بخشد.

جراحی پلک در تهران چربی اضافه اطراف چشم ها را از بین برده و باعث جوان تر شدن ظاهر شما خواهد شد.

جراحی افتادگی پلک

کاندیدای جراحی پلک چشم
در صورت موارد زیر ممکن است کاندیدای ایده آلی برای جراحی پلک باشید:

ممکن است پوست اضافه و چروک بر روی پلک های بالایی خود داشته باشید.
بر روی پلک بالا چربی اضافه داشته باشید.
زیر چشمتان پف کرده باشد.
پلک های پایینیتان افتاده باشد.
زیر چشمتان پوست اضافه و چروک داشته باشید.
فرد سالم و بدون بیماری تهدید کننده ی حیات باشید.
از مشکلات حاد چشمی رنج نبرید.
سیگار مصرف نکنید.
انتظار واقع بینانه ای از عمل پلک داشته باشید.

برای مراجعه به بهترین متخصص جراحی پلک در تهران باید به دنبال جراحانی باشید که تجربه کافی در زمینه عمل بلفاروپلاستی داشته باشند و بتوانند پس از معاینه، در این خصوص به شما مشاوره درمان بدهند. دکتر سزاوار از جراحانی است که دارای تجربه کافی و مهارت و تخصص بالا در زمینه جراحی های مرتبط با زیبایی پلک است که تا کنون به اصلاح و بهبود چهره بسیاری از بیماران کمک کرده است.