2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه تاپیک زدن درباره فلافل 

نخود و سیب زمینی نیم پز و گوجه یه دونه و پیاز و سیر و فلفل دلمه و نمک و فلفل سیاه و جعفری خورد شده چرخ کن با هم بعد قالب کن سرخ کن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نخودو دو شب قبل بزار خیس بخوره،بعد چرخش کن...بهش نمک فلفل،زرچوبه،پودر فلافل یا ادویه کاری اضافه کن بعدم یه استکان اب،،،قشنگ بهمشون بزن روغن زیاددددد بزار داغ داغ شه،،،،بعد شروع کن به سرخ کردن خیلی خوشمزه میشه اینطوری،،،فقط یادت باشه هر دفه که میخوای ازش برداری سرخ کنی بازم موادو هم بزن

سیب زمینی واجبه؟

اره چون من بدون سیب زمینی هم درست کردم قشنگ بهم نمیچسبید 

یه نصفه شب زمینی بجای تخم مرغ کار چسبوندن رو می‌کنه 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نخودو دو شب قبل بزار خیس بخوره،بعد چرخش کن...بهش نمک فلفل،زرچوبه،پودر فلافل یا ادویه کاری اضافه کن ب ...

یعنی نخود خالی ؟پیاز ،سیر ،سیب زمینی هیچی نداره؟

من جنوبیم.نخودو خیس کن دوبار چرخ کن با یه دونه پیاز و ۳ حبه سیر یه دونه سیب زمینی کوچیک. نمک و فلفل و با تخم گشنیز بزن یه کم بکینگ پودر تو روغن فراوون سرخ کن عالی نیشه البته یه کم اب بزن که سفت نباشه

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)

نخود از شب قبل خیس کن، نخود خیس خورده رو چرخ کن، پیاز فراووووووون چرخ کن، سیب زمینی چرخ کن، نون ساندویچی یک عدد بزرگ یا دو عدد کوچک چرخ کن (بذای ترد شدنش)، هویج و فلفل دلمه و سبزی معطر به اختیار خودت، بعد از چرخ کردن همه ی اینا، نمک، فلفل فراووون، ادویه مخصوص فلافل، پودر سیر و مقداری جوش شیرین یا ببکینگ پودر بهش اضافه کن و خوب ورزش بده، در اخر قالب بزن و سرخشون کن

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی