2777
2789
ماه ماه مافرشته فرشته فرشته یعنی بهترین دکتری که به عمرم دیدم من مرداد ماه باهاش زایمان داشتم

جدی میگی 

انقد دکتر خوبیه ؟؟ 

طبیعی بودی؟؟ 

خیلی ازش تعریف شنیدم ، هم محمدی هم روغنی زاد 

موندم برم پیش کدومشون 

کدوم بیمارستان بودی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من پیشش رفتم اخلاقش خیلی خوب بود ولی ماهر نبود ، هر بار برای من تشخیصای عجیب غریب میداد بیمارستان قمر باهاش ویزیت شدم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
من سزارین طبیعیش که عالیه همه راضین من نیکان

چرا سز شدی خودت خواستی؟؟ 

خیلی خوش برخورده نه ؟؟ من بیشتر کسیو میخوام‌که روحیه بده و برخوردی فول انرژی باشه 

من پیشش رفتم اخلاقش خیلی خوب بود ولی ماهر نبود ، هر بار برای من تشخیصای عجیب غریب میداد بیمارستان قم ...

بیمارستان چی؟؟ محمدی فقط نیکان و محب کوثر و فرماننیه و چمران هست

چرا سز شدی خودت خواستی؟؟  خیلی خوش برخورده نه ؟؟ من بیشتر کسیو میخوام‌که روحیه بده و برخوردی ف ...

اره خودم خواستم

اخلاقش بیست

من قبل زایمانم کرونا گرفتم

انقدر بهم روحیه داد

گفتم یعنی واقعا من کرونایی رو سزارین میگنی

گفت جزام نداری که عزیزم

حالا تا زایمانم مثبت شدم

واقعا دکتر عالی

شک نکن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بیمارستان چی؟؟ محمدی فقط نیکان و محب کوثر و فرماننیه و چمران هست

کلینیک بیمارستان قمر ویزیت می کرد ۲-۳ سال پیش الانو‌ نمی دونم خاتمم می رفت اونسال اخلاقش خیلی عالی بود ولی بنظر من ماهر نبود 

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
اره خودم خواستم اخلاقش بیست من قبل زایمانم کرونا گرفتم انقدر بهم روحیه داد گفتم یعنی واقعا من کر ...

دکتر روغنی زادو نمیشناسی ؟! 

اونو هم‌ خیلی میگن خوبه 

بعد یه سوال دیگه از نظر مذهبی بودنو اینا چجوریه ؟؟اهل زیر میزی اینا هست ؟؟ 

اره خودم خواستم اخلاقش بیست من قبل زایمانم کرونا گرفتم انقدر بهم روحیه داد گفتم یعنی واقعا من کر ...

سلام عزیزم دکتر محمدی اون دو ملیون رو چرا تو مطب میگیره برا زایمان یعنی زیر میزی میگیره از زایمان طبیعی ها هم‌میگیره؟

یارب نظر تو برنگردد