2821
2789
عنوان

میکروبلدینگ

274 بازدید | 8 پست

لطفااا من و دریابین!

🥴

ابروهای پروو خوبی دارم !اما بالاش یکم ریخته/: وسوسه شدم برای عروسی ک پس فرداست !میکرو کنم !ک ابروهام نیاز ب ارایش نداشته باشه چون کمون ابروهام کم پشت بود گفتم میکرو بزنم اون قسمتا پر شه ن ک عین چسب برق همه ی ابروهام مشکی مشکی شه!الان مث چی پشیمونم !میترسم ابروهای خودم بریزه !پس فردا مراسم و دیشب میکرو کردم هنوز پهن وحشتناک پهن!!!نمیخام زیاد بمونه !چون واقعا من فک مردم فوقش ی ماه بمونه پوستمم چرب !ناراحتم !وسواس گرفتم!ابروهای خودم خوب بود اینهمه نگه داشتم خالی هاش پرشه ولی خو اونجور نشد ک خواستم !اینهمه اصلاح نکردم ولی خو نشد!!!  حالا من چ کنم؟؟در میاد در نمیاد؟؟نکنه ابروهام ناقص بشه؟؟؟من و وسواس میکشه قطعااا نکنه چن سال بمونه!؟؟؟

خب باید زودتر میزدی من پنجشنبه زدم دیروز رفتم حموم ی مقدار ریخت ولی بازم تیره س. برو حموم گمرنگ شه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

نه نترس،ولی باید حداقل یک هفته یا ده روز قبل مراسم این تصمیم رو میگرفتی،چون بعد یکهفته اب بهش بخوره یه لایه عین پوست کنده میشه خیلی کمرنگو جذاب میشه،من از پارسال انجام دادم هی کمرنگ‌میشه میرم ترمیم،اگه پوست چربی داشته باشی ک یکسال نمیمونه کلا میره ولی اگه خشک باشه میمونه ولی خیلی کمرنگ

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب باید زودتر میزدی من پنجشنبه زدم دیروز رفتم حموم ی مقدار ریخت ولی بازم تیره س. برو حموم گمرنگ شه

شما کدوم شهری؟؟

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
نه نترس،ولی باید حداقل یک هفته یا ده روز قبل مراسم این تصمیم رو میگرفتی،چون بعد یکهفته اب بهش بخوره ...

شما کدوم شهری؟؟

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
شما کدوم شهری؟؟

گیلانم

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان