2777
2789

میدونین به منم بگین ک همه مدلشو دارم، ناقص دوشاخه چروک نوک تیز 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

والا سرکه میگن خوبه من خودمم یه دوره استفاده کردم خوب بود ولی تازگیا تنگی نفس گرفتم دیگه نزدم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی تاثیر نداشت؟ منم کل موهام موخورس ولی نمیشه کاریش کرد خواستم برم ارایشگاه میگن تار مو رو نازک م ...

فقط دو هفته تاثیر داشت بعداز اون بازم برگشت؛ولی من یک راهنمایی شمارو بکنم اونم اینکه نوک موهات بزار همیشه چرب باشه مثلا با وازلین؛روغن نارگیل؛روغن بادام و... من امتحان کردم خوب بود ولی اون چیزی که من میخوام نبود من میخوام کامل از بین بره

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

فقط دو هفته تاثیر داشت بعداز اون بازم برگشت؛ولی من یک راهنمایی شمارو بکنم اونم اینکه نوک موهات بزار ...

عزیزم احتمال زیاد موهات خیلی خشکه 

همونجوری که خودت گفتی روغن بزن

این روغن بادام و نارگیل و....خوبه ولی در هر کسی یه تاثیری داره بعضیا میزنن خشک تر میشه

تنها روغنی که به همه میاد آواکادو

یا دوباره موخوره گیری کن یا کلا کوتاهش کن

بعدش ازش مراقبت کن همیشه یه ساعت قبل حمام روغن اواکادو بزن و حوله حمام سرت کن دیگه موخوره نمیزنه

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
عزیزم احتمال زیاد موهات خیلی خشکه  همونجوری که خودت گفتی روغن بزن این روغن بادام و نارگیل و.. ...

ممنون از اطلاعاتی که بهم دادی بهترینم

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز