2777
2789
عنوان

چرا درک نمیکنم

276 بازدید | 17 پست

خودم تمام مراحل مدرسه رفتنم معدلم بالا بوده همیشه تو کلاس درسم عالی بود الانم تو دانشگاه بازم خوبم 

البته یادمه همیشه همه همسنو سالام تو فامیل منو مسخره میکردن که درس میخونم ولی اونا پی پسر بازیشون بودن دریغ از یه ذره تلاش الانم همشون خانه دارن یاحاملن 

من اصلا کاری ندارم که کسی دلش نخواسته درس بخونه شاید اصلا اونا موفق ترن 

ولی منو چرا اذیت میکنن یا فکر میکنن از دیگران برترن که تونستن مجردیشون با چندتا پسر حرف بزنن

الان جالبه برام همشون طوری برخورد میکنن که انگار هیچ کدوم از با پسرا دوست نبودن شوهرشون فرض میکنه زنشون فقط توخونه بوده تا این اومده خواستگاریش 

حرصم ازاینه منو طوری جلوه دادن که همه فکر میکنن من خیلی منحرفم درصورتی که من اینطوری نبودم ونیستم وهمین باعث شده حرفای اونا تو زندگیم در توی ذهن نامزد من تاثیر بزاره اخه تا چه حد با من سر جنگ دارن 

دردودل بود جبهه نگیرید خواهشا چون منظورم چندتا از فامیلای خودمونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسودی میکردن و میکنن به شرایط شما شما یه خانوم موفق مستقل و درس خونده ای نباید بذاری رفتار اونا رو ...

چجوری یکیشون خواهرشه تفکرشون درحد اینه زن فقط یه چندتا بچه بیاره 

چجوری یکیشون خواهرشه تفکرشون درحد اینه زن فقط یه چندتا بچه بیاره 

ادمای سطح پاینین تو دهه ۴۰ موندن هنوز

رفت و امد باهاشون نکن

نامزدتم توجیه کن که اینا چه جور ادمایین که یه وقت پیشش حرف نزنن

اهمیت نده . فعلا تو جامعه جا افتاده دوس. پسر داشتن هنره!

برای من ک حس میکنم ی رابطه دوستی کوتاه مدت ک بعد ولت کنه بره هیچ معنایی نداره و ارزشم زیر سوال میره

ربطی ی مسائل مذهبی هم نداره میدونی خودم کلا برام همچین رابطه دوستیایی مزخرف برام مسخره بود و وقتی موقعیتش پیش میومد دلیلمو میگفتم براش عجیب بود 

ولی خیلیا با دوستی تونستنن تشکیل خانواده بدن و خوشبخت بشن ولی کلا هر کی قصدش جدی باشه میاد خواستگاری بقیش وقت تلفیه

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
اهمیت نده . فعلا تو جامعه جا افتاده دوس. پسر داشتن هنره! برای من ک حس میکنم ی رابطه دوستی کوتاه مدت ...

دقیقا برای منم مزخرف بود ولی بدم میاد که دست از سرمن برنمیدارن 

طوری که شوهرم برگشته بهم میگه تو حق نداری به من بگی خیانت نکن بااون گذشته سیاهت بهش گفتم کدوم گذشته سیاه همینجور مونده بود