2777
2789
عنوان

بی اراده بودن

156 بازدید | 19 پست

سلام خانومامن خیلی بی اراده ام هرکاری رامیگم انجام میدم اما دوروز که انجام دادم دیگ انجامش نمیدم فقط دلم میخادبخابم خیلی تنبلم دوست دارم نمازبخونم به خودم برسم خونم همیشه تمیز باشه اما مثلا یه هفته خوبم دوباره خسته میشم کیا مثل منن لطفاراهنمایی کنید

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی اراده باش خیلی ام خوبه اطراف اورست پر از ادماییه که یه زمانی خیلی با اراده بودن ولی الان زنده ...

من عاشقتم لعنتی 😂😂😂😂انرژی مثبت ترینی 

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
احتمالا کمال گرایی. یعنی دلت میخاد اولا خیلی کارا انجام بدی دوما همه رو ب بهترین شکل انجام بدی.

دقیقا

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
پنج قسمت صوت استاد پناهیان چگونه نماز خوب بخوانیمو گوش بده  نه فقط برای نماز بلکه کلا تنظیم شد ...

ممنون گلم

بی اراده باش خیلی ام خوبه اطراف اورست پر از ادماییه که یه زمانی خیلی با اراده بودن ولی الان زنده ...

اخه دیگ زیادی بی اراده ام

عیب نداره بنشین لب جوی و گذر عمر ببین

قشنگ ارامش میدی به ادم حداقل دیگ عذاب وجدان نمیگرم که اینطورم 

😂😂😂😂😂😂

والا