من پوستم چربه و هرکرم پودری میزنم اون خوباشونم اول خوبن ولی بعد یع مدت بدتر صورتمو چرب و براق نشون میدن...فردا میخوام برم خرید.گفتم یه کرم پودر واسه پوست چرب و یه یه ریمل حجم دهنده خوب پیشنهاد بدین که قیمتشون هم مناسب باشه مرسی میبوسمتون😘😘😘😘
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برا پوست چرب موس بهتره من پودر موس گریس و خریدم خیلی سبکه و راضیم
منم
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
زیرش هم پرایمر استفاده کن به طول عمر کرمپودرت کمک می کنه
می تونی روش هم پودر یا اسپری فیکس یا حتی کمی پنکک استفاده کنی که کرمپودرت بیشتر بمونه.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من یکسال دنبال اصلش بودم ت سایتا ترکیه هم نگاه کردم.. درماکول اصلش ت ایران نیست باشه هم کم و قیمت پارسالش بالا 2_3 میلیون بود بقیشون فیکن ولی صد برابر قیمت بعنوان اصل میدن
بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی.. با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫..