2777
2789
عنوان

زیبایی پوست

3994 بازدید | 15 پست

تاحالا برای زیبایی پوست صورتتون به مراکز درمانی مراجعه کردین؟ راضی بودین؟ من فقط یبار میکرودرم انجام دادم پوستم میخوام خیلی بهتر باشه الان خیلی ایراد نداره ولی بهتر

کارایی که برای پوستتون انجام دادین اینجا بگید کجاها رفتین یا ماسکهایی که استفاده کردین بوس بوس😘

لیزر برای جای جوش هم خوبه ..من یه جلسه میکرونیدلینگ کردم دیگ ادامه ندادم نتیجه هم نگرفتم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارا کردی کجا رفتی

رفتم دکتر پوست دیگ😁

چند جلسه پلینگ صورت انجام دادم بعدش ک کرمایه شبو ضدافتابو صابون استفاده میکردم...

ک کرماش لایه بردارو روشن کننده بود...

الانم فقط ی ضدافتابو صابون میزنم....

امشبم خودم درماپن انجام دادم فعلا کل صورتم زخم ولی چند حلسه انجام بدی صورتو صاف میکنه😬

رفتم دکتر پوست دیگ😁 چند جلسه پلینگ صورت انجام دادم بعدش ک کرمایه شبو ضدافتابو صابون استفاده میکردم ...

درماپن چجوریه گلم  من جوشهای سر سیاه دارم با لایه برداری میره دوباره یه هفته ای برمیگرده روی بینیم

درماپن چجوریه گلم  من جوشهای سر سیاه دارم با لایه برداری میره دوباره یه هفته ای برمیگرده روی بی ...

عشقم پلینگم عالیه البته بعدش حتما بایدیه دوره درمانی کرم بزنی تا خوب خوب بشه...

درماپن یه جور دستگاه برقی ک سرش ی عالمه سوزنه قبلش باید صورتتو با زایلاپی بی حس کنی بعد اون بکشی ب صورتت طوری ک پوست خونریزیمیکنه بعدش بهش باید کوکتل یا ویتامینه بزنی ..

بعد پوستت خشک میشه به پوست ریزه میوفته هرروزم باید مرطوب کننده بزنی چون موست خییییلی خشک میشه ولی واسه منافذ وجای لک عاااالیه...

اینکارو ۲هفته ی بار ب مدت ۴جلسه باید انجام بدی 😁

البته دکترم انجام میده رفتم پرسیدم جلسه ای ۷۰۰تومن بود دیدم زیاده رفتم خودم وسیلشو خریدم هرموقعه دلم بخواد انجام میدم