2777
2789
عنوان

سرزده

179 بازدید | 20 پست

کی از مهمون سر زده بدش میاد و دوس داره از قبل اطلاع بده؟؟من مهمون سر زده دوس ندارم مادرشوهرم میگه نباید بدت بیاد ما نمیتونیم به خاتوادمون بگیم اطلاع بدین از قبل اونا اونجوری عادت کردن ...منم گفتم من خوشم نمیاد در کل سرزده

🌠لطفا یه صلوات برای براورده شدن حاجتم بفرستید🌠😥 خدایا منو به ارزوم برسون 😥

خیلی بدم میاد

فامیل اینجوری ام نداریم خداروشکر

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی بدم میاد. مادرشوهرم میگه خونت همیشه بایدبرق بزنه چون شایدیکی بیادسرزده ولی من دوس ندارم آدم آمادگی پذیرایی نداره اه اه

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
منم متنفرم و مادرشوهرم همیشه سرزده میاد

مادر شوهرم میگه ما ک غریبه نیستیم اشکالی نداره ک سر زده بیایم منم میگم‌نه شاید ادم موقعیتش خوب نباشه

🌠لطفا یه صلوات برای براورده شدن حاجتم بفرستید🌠😥 خدایا منو به ارزوم برسون 😥

من ک هروقت مهمون سرزده بیاد از اتاقم بیرون نمیرم   

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است