2777
2789

من خیلی ب پدر مادرم وابسته م. چند وقته هربار نگاشون میکنم نمیدونم چرا همش فکر میکنم خدایا اگه یه روز نباشن چی؟ یه حال بدی میشم. بغصم میگیره و بدنم گر میگیره. مخصوصا اینکه بابام مریض هم هستش. کسی مثل من هست؟ توروخدا بگید چیکار کنم از این حال بیزون بیام. دارم عذاب میکشم. حتی وسط خنده هامون و غذاخوردنم این فکر سراغم میاد.😣😭😭😭😭

این ترس واسه همه هست

فقط به این فکر کن مرگ حقه و نمیشه جلوشو گرفت و واسه همه آدما هست

پس بسپرش به خدا و به این چیزا زیاد فکر نکن

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل منی واااای یه شب انقد گریه کردم که نفسم بند اومد با دست شوهرمو بیدار کردم منم پدرم بیماره... من از تو بدتره حالم مامانم فوت شده. الان فقط مونده شوهرم و بابام و نی نی تو راهیم. این کرونا انگلیسی که گفتن اومده بدترم کرده

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بابام مریض هس ولی این فکرو نمیکنم ان شاالله بهترباشی باباتم و همه مریضها خوب بشن

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
این ترس واسه همه هست فقط به این فکر کن مرگ حقه و نمیشه جلوشو گرفت و واسه همه آدما هست پس بسپرش به ...

گفتنش اسونه...کو تا عمل

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
مثل منی واااای یه شب انقد گریه کردم که نفسم بند اومد با دست شوهرمو بیدار کردم منم پدرم بیماره... من ...

ای خدا😔 بعد فوت یکی از عزیزان نزدیک آدم بدترم میشه. منم ب مادربزرگم خیلی وابسته بودم.از  وقتی مرده این افکار سزاغم اومده

گفتنش اسونه...کو تا عمل

عمل هم پیش میاد دست کسی نیست یعنی نمیشه بکی من فلان میشم یا ....

دوست من مادر و پدر و برادرش رو با هم تو تصادف از دست داد

خودش میگفت فکر میکردم بدون اونا میمیرم

ولی خدا صبرش رو داد بهش

خیلی خیلی سخته

ولی یه چیزیه که واسه همه هست

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
این ترس واسه همه هست فقط به این فکر کن مرگ حقه و نمیشه جلوشو گرفت و واسه همه آدما هست پس بسپرش به ...

آره ولی کاشکی میشد اونایی که انقد دل نازکن زودتر میرفتن از بقیه. من اصلا دلشو ندارم. خدا چرا آدم بخ وجود میاره بعدشم اینطوری عذاب میده اخه😭

ای خدا😔 بعد فوت یکی از عزیزان نزدیک آدم بدترم میشه. منم ب مادربزرگم خیلی وابسته بودم.از  وقتی ...

من مامان و مامانبزرگم که دیوونش بودن تو یک سال رفتن

عمل هم پیش میاد دست کسی نیست یعنی نمیشه بکی من فلان میشم یا .... دوست من مادر و پدر و برادرش رو با ...

ولی من بعد از هفت سال هنوزم جیگرم اتیشه

منم مادربزرگم خیلی مریص بود. دقیقا یک هفته بعد عروسیم مرد. بیچاره فقط مونده بود عروسی من ب خیر و خوشی تموم شه. آتیش گرفتم از رفتنش

من بیماری قلبی گرفتم با رفتنشون