2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کوکو چی مثلا؟ من کوکو سبزی دوست ندارم، وافل هم درست کردی؟ 

كوكو سبزى

كوكو سيب زمينى

هر مدل كوكويى كه مد نظرت ينى فقط واسه وافل درست كردن نيست 

فكر كنم نون سايز كوچيكم بشه توش درست كرد

فقط اگر خريدى از اونايى بخر كه صفحاتش در بياد قابل شستشو باشن

مال من كركماز صورتى هست صفحه اش بايد دستمال بكشى در نمياد

ماهرخ هستم 
كوكو سبزى كوكو سيب زمينى هر مدل كوكويى كه مد نظرت ينى فقط واسه وافل درست كردن نيست  فكر كنم ...

آره اونا که صفحاتش در میاد خیلی خوبه ولی اختلاف قیمت زیادی دارن من می‌خوام همین معمولی شو بخرم که ارزون تره چون مطمین نیستم واقعا زیاد ازش استفاده کنم 

فقط برای تنوع دادن به صبحانه می‌خوام بخرم اهل کوکو نیستم ، وقتی وافل درست می‌کنی خشک و سفت میشه یا نرم و قابل خوردنه برای بچه یکساله ؟؟؟ بچه کوچیک دارید؟ می‌تونه بخوره ؟

آره اونا که صفحاتش در میاد خیلی خوبه ولی اختلاف قیمت زیادی دارن من می‌خوام همین معمولی شو بخرم که ار ...

تازه عروسم

وافل هنوز قسمت نشده درست كنم ولى نرم ميشه ديگه دستگاهش مخصوص وافل هست

ماهرخ هستم 
من فقط یه سرخ کن ساندویچ ساز چایساز مایکروویو و ظرفشویی بلدم😂😂😂

آره واقعا همینا کافیه من بجای سرخ کن هواپز خریدم که رژیمی بدون روغن  باشه، ولی آدم وسوسه میشه از وسایل تو فروشگاه ها بخره استفاده کنه الان بدجوری وافل میکر افتاده تو سرم خخخخ 

تازه عروسم وافل هنوز قسمت نشده درست كنم ولى نرم ميشه ديگه دستگاهش مخصوص وافل هست

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی استفاده کنی و ایشالا بعدا نینی تونم بخوره

آره واقعا همینا کافیه من بجای سرخ کن هواپز خریدم که رژیمی بدون روغن  باشه، ولی آدم وسوسه میشه ا ...

هواپز چیه دیگه😂😂🤦🏻‍♀️

چه خوبه اتفاقا تازه زده ب سرم دیگه روغن مصرف نکنیم

به مامانم میگم هواپز بگیره😂😂

هواپز چیه دیگه😂😂🤦🏻‍♀️ چه خوبه اتفاقا تازه زده ب سرم دیگه روغن مصرف نکنیم به مامانم میگم هواپز ...

خخخخ هواپز همون Air fryer , برای سیب زمینی سرخ کردن یا ناگت درست کردن یا سرخ کردن مرغ اینا استفاده کردم فقط یک نصفه قاشق روغن میخواد تا سبدش چرب بشه  

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز