2777
2789
عنوان

اینستا

115 بازدید | 15 پست

بچه ها چرا هررررکاری میکنم اینستام بالا نمیاد؟؟؟

باز میشه ولی نه میتونم پی ام بدم نه استوری باز کنم نه پست نه هیچی

برا شما هم اینجور شده؟؟؟

اگ کسی میدونه راهنماییم کنید لطفاااا

ی بار گوشیتو خاموش روشن کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  واسه مام یکم اذیت میکنه  ولی ن اینکه هیچی نیاره به آخرین نسخه آپدیتش کن دیگه نباید ...

سلام عزیزم

اخرین نسخشه

از دیشب تا الان هروقت میرم داخلش میگه

Couldnt refreesh feed

سلام عزیزم اخرین نسخشه از دیشب تا الان هروقت میرم داخلش میگه Couldnt refreesh feed

اگه مطمئنی ک آخرین نسخشه پس با فیل تر شکن هم چک کن   منم وختی کلا نمیاد بالا با فیل تر شکن که میرم توو اینستا دیگه اوکی میشه  و بعدشم نیازی به فیل تر شکن نداره

اینم چک کنین خبری بدید

اگه مطمئنی ک آخرین نسخشه پس با فیل تر شکن هم چک کن   منم وختی کلا نمیاد بالا با فیل تر شکن که م ...

اره قبلا این کارو میکردم اوکی میشد

الان نه

نتم ۱۶۰ مگا بایته

ممکنه بخاطر این باشه؟

اره قبلا این کارو میکردم اوکی میشد الان نه نتم ۱۶۰ مگا بایته ممکنه بخاطر این باشه؟

نه عزیزم  بخاطر این نیس

حالا برو حافظه کش اینستارو  پاک کن  به این مسیر

Settings > Apps > Instagram > Storage > Clear cache

اگرم گوشیت فارسیه  تنظیمات ؛ برنامه ها؛ اینستا  ؛ حافظه؛ پاک کردن حافظه پنهان

ببین اوکی میشه

من گوشیم ایفونه همین مسیر رو باید برم؟

اگه آی دی و رمزتو  حفظی  اینستا رو پاکش کن دوباره نصبش کن  و وارد شو

اگرم میترسی اکانتت بپره بگو ی راه دیگه بگم   ولی بهترین راه همینه ک پاکش کنی دوباره بنصبی و وارد شی

اره حفظش هستم

شما هم عکس سردار رو گذاشتید پروفایلتون که اینجوری شده اینستاگرامتون؟ 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...