2777
2789
عنوان

تب واکسن ۱۸ ماهگی

6074 بازدید | 28 پست

سلام امروز واکسن ۱۸ ماهگی دخترم رو زدیم و من هر چهار ساعت یک بار بهش قطره استامینوفن میدم، از سر شب تب داره و آخرین بارم ساعت یازده بهش استامینوفن دادم، ولی تب سنج دیجیتالی ۳۷.۸ رو نشون میده و تن شویه هم دمای بدنشو پایین نیاورده، میترسم، چیکار کنم؟

من فقط با شربت بروفن کنترل ش کردم

استامینوفن اصلا واسه دختر من اثر نداشت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم برای دختر من اصلا استامینافون و شیاف و ... تاثیر نداشت. اینقدر تبش بالا بود و پایین نمی اومد که بردمش بیمارستان و دکتر گفت شربت ایبوپروفن بده. تا بهش دادم نیم ساعت بعدش تبش اومد پایین

37/8 7وبه نزار بالاتر بره اون تب باید داشته باشه یهو تب بچه نیار پایین خطرناکه همون قدر که تب بالا خطرناکه پایین آوردن یهویی تب بچه هم خطرناکه

الان دما بدنش برای مبارزه با ویروس خوبه ولی بالاتر نره تب38 و نیم خطرناکه 

دختر منم همینجوری بود. ولی لباس هاش رو کم کردم، با آب ولرم پاشویه کردم و هر چهار ساعت هم استامینوفن دادم. تبش تا صبح در همین حدود موند و بعد هم خوب شد ولی تا صبح بیدار بودم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
آخه بهداشتم گفت استامینوفن، ماهم همینو فقط گرفتیم، ای خدا

من مامانم پرستاره...گفت اگر خیلی تب بالا نیست اصلا بروفن نده....منم بهش ندادم...الان هم تب بچه شما خیلی بالا نیست

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊