2789
عنوان

سپاه

684 بازدید | 11 پست

بچه ها؟

محدودیت های سپاه چیه؟

راست‌ میگن اگه همسرت سپاهی باشه ( تو بخش مهندسی) اصلا سفر خارجی‌نمیتونین برین و اینکه توی عروسی مختلط ببیننتون حتی  با حجاب نسبی، گزارش میکنن؟

چطوریه اصن؟

کسی‌میدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اگه فرشته هم باشن با بهترین امکانات از من به تو نصیحت با یه سپاهی ازدواج نکن اگر به عقاید خودت پابندی

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

خوب وقتی قبول کردید همسر یک فرد نظامی باشید مسلما محدودیت‌هایی دارید که باید رعایت کنید بله فقط سفر زیارتی میتونید برید البته نمی‌دونم شاید خانم بتنهایی بتونه ولی آقا مطلقا

رویای من اینه = دنیای بی کینه

کلا تا اونجا که من میدونم نظامی جماعت حق خروج از کشور بدون اجازه دولتو ندارن مگه اینکه ماموریت باشن یا بعد بازنشستگی

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

عزیزم شوهر من سپاهیه وبهترین مرد روی زمینه چندساله دارم باهاش زندگی میکنم کوچکترین بدی ندیدم.همه پنجتا انگشت مثل هم نیست...اجازه سفر به خارج ندارید مگر زیارت..من قبول کردم چون مطمعن بودم خوشبخت میشم وشدم...

عزیزم شوهر من سپاهیه وبهترین مرد روی زمینه چندساله دارم باهاش زندگی میکنم کوچکترین بدی ندیدم.همه پنج ...

همون دیگه کلا ادمای مذهبی بیشترشون اقان از همه لحاظ....ولی متاسفانه بد جا افتاده همه تا میگیی فکر میکنن محدودیت خیلی با شریک زندگیت داری...انشاالله که خوشبخت باشی گلم 

عزیزم شوهر من سپاهیه وبهترین مرد روی زمینه چندساله دارم باهاش زندگی میکنم کوچکترین بدی ندیدم.همه پنج ...

غیر این‌چه محدودیت های‌ دیگه ای هست؟ آیا این‌محدودیت ها برای سپاه و ارتش یکسانه؟