2777
2789
عنوان

‌تنهایی

224 بازدید | 22 پست

بیاید یه شب نشینی مجازی با هم باشیم.    خودم همسرم  ایران نیست ۱۰روز دوهفته حدودا تنهام. شما در چه حالید  کسی و دارید یا مثل من تنها و غریب هستید

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

تنها تا پاسی از شب بیدار همه خوابن 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تنها بدنیا اومدیم و تنها هم میریم دیگه تنهایی بخشی از وجود همه است :)

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

من که همیشه تنهام☹️😔

فقط خدا رو دارم♥️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من که همیشه تنهام☹️😔 فقط خدا رو دارم♥️

خدا میتونه بهترین همدم براتون باشه 👌♥️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
منم بیشتر اوقات تنهام شوهرم یکجای دیگ کار میکنه🙂

خییلی سخته من وقتی سفر بیشتر از۱۰روز باشه میرم خونه مادرم  .چون نگفتم باردارم  شوهرم  گفت بزار ۳ماه تموم بشه بعد بگو و برو.

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
خدا میتونه بهترین همدم براتون باشه 👌♥️

هست , با اینکه بد هستم ولی تنهام نذاشته♥️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
هست , با اینکه بد هستم ولی تنهام نذاشته♥️

خوبه که خدا رو دوست دارین روزای خوبی در پیش هست همراه با خدا ♥️🌺

خییلی سخته من وقتی سفر بیشتر از۱۰روز باشه میرم خونه مادرم  .چون نگفتم باردارم  شوهرم  ...

دیگ برای من عادی شده دیگ😁

کاش میشد روح و روانتو دربیاری نشونش بدی بگی نگا چیکارش کردی .... :)