2777
2789
عنوان

حافظه گوشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 31 پست
وای منم 2 هفتست همینه شرایطم دیگه میخوام گوشی بخرم دارم دیونه میشم 16 گیگ خیلی کمه فقط هم واتساپ و ...

خالی میکنم یه دیقه بعد دوباره پر میشه وایی خوشبحالت من که الان شرایط خرید گوشی رو ندارم

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
اندرود جی پرایم هست حافظه‌اش ۱۶ تاست 

خانم واقعا کاریش نمیشه کرد الان حد اقل ۶۴ گیگ هم کمه ممکنه رم براش بگیرید هنگ کنه تحمل نکنه چون رامش سه گیگیه اگر میتونید به فکر یه گوشی خوب باشید

مردی از جنس جامعه🙂 به امید جهانی بدون خشم علیه بانوان سرزمینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استار نرم افزار memory-map نصب کن نشون میده فضای گوشی با چی پر شده.

نمیشه نرم افزارنصب کرد 😭

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
نه خودم کردم برو تو تنظیمات گزینه بازنشانی 

حالا انجام میدم ولی دوباره همین آشه همین کاسه هست

خانم واقعا کاریش نمیشه کرد الان حد اقل ۶۴ گیگ هم کمه ممکنه رم براش بگیرید هنگ کنه تحمل نکنه چون رامش ...

ایشاءالله قسمتم بشه یه گوشی خوب بخرم

نرم افزار cool clear رو نصب کنید

نمیشه گوشی نمیزاره نصب کنم

برو تو پوشه ی فایل های شخصی تو محل دخیره داخلی  توپوشه برنامه وات ،توپوشه send همشو پاک کن ،خیلی خالی میکنه

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
خانم واقعا کاریش نمیشه کرد الان حد اقل ۶۴ گیگ هم کمه ممکنه رم براش بگیرید هنگ کنه تحمل نکنه چون رامش ...

اگه درباره گوشی اطلاعات دارید میشه کمکم کنید

بنظرت گوشی تا 10تومن چی خوبه؟ 

تا هفتمنم بگو اگه میدونی🙂🙂😅😅

ایشالله میخری

چی میخوای بخری؟

نه خودم کردم برو تو تنظیمات گزینه بازنشانی 

فقط حافظه داخلی پاک میشه؟؟؟ 

همه پیاما و.. تلگرام پاک میشه؟ اگه بخوام توی یک گوشی دیگه نصب کنم دوباره تلگرام اطلاعات اکانتم برمیگرده؟؟