2777
2789
عنوان

این چه خدایهه😭

499 بازدید | 27 پست

ناشکری نمیکنم ولی بیاین حرف بزنیم دلم اندازه دنیاگرفته😭۸سالم بودپدرم اسم گرفت فوت شد ۱۱سالم بودمادرم سرطان گرفت ومن ۱۵سالم شد ازدواج کردم شوهرم خوبه خدارشکر الان حامله شدم ومادرم ماه پیش فوت شد ومن الان ۳ماهمه😔دلم گرفته😭

خدایاشکرت 🩷

خدا رحمتشون کنه🥺🖤

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه

انشالله خوشبخت ترین باشین

چند سالته؟

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

چرا وقتی مصیبتی بهتون وارد میشه میخواید یقه‌ی خدا رو بگیرید؟؟!!!! 

شما چه جور بندگانی هستین؟؟؟؟؟ :/ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خدارحمتشون کنه سخته ولی چه میشه کردگلم راضیم به رضایش خداصبرت بده تنهاتونیستی عزیزم منم مادرموازدست دارن ۲۳همین ماه دومین سالگردش هستش روحیه نداریم ولی مجبوریم بسازیم

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

خدا رحمتشون کنه عزیزم اشکالی نداره که بچه خوبه عزیزم مرحمی میشه برای دردات سرت گرم میشه باهاش سرگرمی اشکالی نداره که بزرگ میشه عصای دستت میشه ایشالله همه این سختیارو برات جبران میکنه

چند سالته خوشگلکم؟

هَمِعِ جآ دآرَمِت••͜⃤🌙🚬 تو خیآلٌم••͜⃤🌿🔥 تو رویآهآم:)!❰⃟🌔⃟❱ تو قَلبَم••͜⃤🌙♥️ تو صیآهیم••͜⃤🌙🖤 هَمِع جآ••͜⃤🌙🚬 جُز کِنارَم!:)!❰⃟🌔⃟❱