2821
2789
عنوان

اسلیو معده

547 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان 

ی دکتر خوب ترجیحا کرمان یا تهران جهت اسلیو معده میخوام

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس

کسانی که این عمل را انجام دادن میشه خواهش کنم تجربیاتتونو به اشتراک بزارین

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مادر من دو سال قبل پیش دکتر مهدی هاشم آقایی اسلیو پس انجام داد حدود 38 کیلو وزن کرده خداروشکر هم سلامت کامل هستن هم وزنشون برنگشته

عوارض چاقی براشون واقعا بیشتر از عمل بود اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم حتما از ایشون مشاوره بگیرین

دارای بیش 7000 عمل موفق

متخصص جراحی لاغری و زیبایی

دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و کادر بسیار مجرب و حرفه ای دارن و در بیمارستان فوق تخصصی عمل رو انجام میدن
ایشون با همه بیمه ها طرف قرار داد هستن و بسته به نوع بیمتون مقداری از هزینه عمل رو بیمه متقبل میشه که یکی از نکات مثبت

این پیج اینستاشون با نمونه کاراشون

بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳

من برادرم پیش دکتر  محسن میر حسینی یکی از جراح های حرفه ای هستن عمل کرد

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

https://fitteb.com/

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز