2821
2789
عنوان

چقد بعضی ار کاربرا رو گنده می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5637 بازدید | 344 پست

خب به شما چه تو اسی چرا فکرتو مشغول گنده ها کردی مگ اون به قول تو گنده ها جای تو رو تنگ کردن که براشون تاپیک میزنی تا کی میخاین بچه بمونین و از این حرفا خاله زنکی بزنین اینجور که معلومه همون گنده ها خیلی فکرتو مشغول کردن که براشون تاپیک زدی وگرنه به یه ورتم نبود اینقد من بدم میاد از این حرفا یه ذره بزرگ شین خب اینهمه کینه و حسودیو چه جوری تو خودتون جا دادین من نمیفهمم 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی بوخودا 😜😜😜😜😜

ژووون به تو😛

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
بابا جان اوپرای طفلکو میگن🤣 اسمشو نوشتم چون خودش در جریانه و کلی هم بهش میگن کلا دوست و دشمن زیااا ...

ايشون كه واقعا شخصيت قابل احترامي داره

بدبخت ترين افراد كساني هستند كه به خاطر منافعشان،نه حرف حق ميزنند🙊نه حرف حق ميشنوند🙉و نه حتي حق را ميبنند🙈.......
منم که غیرتیییییییی😎😎😎😎😎 میشینی بغل دستم فقژ هم با خودم حرف میزنی

مگه اسیریع ؟!  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عه خداروشکر بار تعهد رو شونه‌هام بود معجزه جوونووووم الان فقط مونده اسم کتابای فارسی کودک‌و برات بن ...

عه هنوز یادته ؟! مرسی عزیزم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
یه کاربری بود اسم کاربریش یارن بود قرار بود کنکور بده بگرده ولی نیومد خیلی خوب بود⁦☹️⁩

منم یاده خیلی شوخ و خوشگل بود

کاش برمیگشت 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090

چقدر زشته که خودش نیست اما خداش هست و پشت سرش حرف میزنید مگه خودش خواسته معروف شه؟ بارها گفته برام ...

خداشاهد من نه پش کسی چیزی گفتم نه چیزی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اونو میدونم او.ن یکیو نه🥺🥺🥺🥺🥺 اپرا دوستداشتنیه میگما موهیتا تبریک بگو ببینم آنی رو برگردوندن ...

تبریک به من تبریک به تو تبریک به ما

با اون سری که با کاربری گلبرگم نامحسوس لایکم میکردی و نمی‌شناختمت در😆🤪

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اگه بچه ی خوبی باشی یه ذره میزارم حرف بزنی همین

فقط_طلاق#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم یاده خیلی شوخ و خوشگل بود کاش برمیگشت 

آره خیلی ناز بود خیلیم خوش اخلاق بود

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
خب به شما چه تو اسی چرا فکرتو مشغول گنده ها کردی مگ اون به قول تو گنده ها جای تو رو تنگ کردن که براش ...

من فقط خندم گرفت که مثل دوران ابتدایی یار کشی می کنن یه خورد رو رفتارت کار کن و کسیو هرگز قضاوت نکن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز