2777
2789
همین که درکم میکنی مرسی

پدر مادر های الان اصلا درک ندارن نمیفهمن ک یکی دوروز نیست تا اخر عمر باید زندگی کنیم چرا نمیزارن با کسی ک حداقل خوشمون بیاد ازش ازدواج کنیم اگرم طرف مقابلی ک انتخاب کردن بد باشه مجبورمون میکنن بازم ادامه بدیم فقد صلاح خودشونو میخوان ما رو ادم حساب نمیکنن انگار خیلی راحته

ما به غیر از نداریم تمنا دیگر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیولوژیک؟؟؟ چطور از بین ببریمش؟

وقتی ی دستی زخم میشه وقتی زخمش عمیق باشه شاید دردش خوب بشه اما جاش همیشه میمونه عشقم همینه شاید من درد حالا رو فراموش کنم اما جاش همیشه تو قلبم میمونه

بیولوژیک؟؟؟ چطور از بین ببریمش؟

عشق ویژگیه ژنتیکی ، بیولوژیکی و نورولوژیک داره ، یعنی در اسکن مغز عاشق نشانه های عاشق بودنش موجوده ، در هرفرد هم متفاوته ، یکی بعد ۸ ماه اثرش میره ، یکی بعد ۱ سال 

اما ما میتونیم این هنر رو یاد بگیریم که ۱۰۰ سال عاشق یکی بمونیم 

عشق ویژگیه ژنتیکی ، بیولوژیکی و نورولوژیک داره ، یعنی در اسکن مغز عاشق نشانه های عاشق بودنش موجوده ، ...

من ۶ ماه گذشته اما روز به روز دارم عاشقترش میشم تا اینکه فراموشش کنم

یعنی چی عاشقش هستین ، چجوری هستین فکر میکنید عاشقش شدین ؟؟ شاید بهش وابسته هستین 

من عاشقشم دوسش دارم بهش گفتم قبول نکرد بخدا دوسش دارم اما نمیتونم فراموشش کنم

ارتباط نداشتیم تو تئاتر همکار بودیم یهو به خودم اومدم عاشقش شدم بعد ی مدت بهش گفتم قبول نکرد

از نظر روانشناسی عشق از روی شناخت و اگاهی بدست میاد یعنی شما باید ماه ها با یک ادم صحبت کنید تا درنتیجه عاشقش بشید 

شما دچار هیجان شدین و قدرت کنترلش رو ندارید ، عشق کجا بود عزیز

از نظر روانشناسی عشق از روی شناخت و اگاهی بدست میاد یعنی شما باید ماه ها با یک ادم صحبت کنید تا درنت ...

من یه ساله تئاتر کار میکنم وقتی وارد این حرفه شدم ایشون بودن ی آدم کاملا مهربون خوش برخورد فهمیده همش با خودم پی گفتم ی آدم چید میتونه خوب و مهربون باشه من اصلا مثل اون تو عمرم ندیدم من اصلا نمیتونم مثل اون باشم

و واقعا تو این سه سال هیچ چیز بدی ازشون ندیدم