2789
عنوان

طراحی لباس

133 بازدید | 5 پست

سلووووم 

من جدیدن دارم بطور جدی به این فک میکنم که کلاس طراحی لباس اینترنتی برم . بعد برم یجایی امتحان بدم یه مدرک درست حسابی بگیرم . لطفا اگر میشه راهنماییم کنید 

اول اینکه اینترنتی کلاس بردارم بد نیست (بخاطر کرونا مامانم اینا نمیزارن برح حضوری )  ؟ دوم اینکه کجا باید امتحان بدم واسه مدرک ؟ 

اطلاع چندانی ندارم فقط یه اموزشگاه میشناسم که کلاسای غیر حضوری دارن واسه طراحی لباس با مدرک

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
اطلاع چندانی ندارم فقط یه اموزشگاه میشناسم که کلاسای غیر حضوری دارن واسه طراحی لباس با مدرک

اموزش غیر حضوری یعنی اینترنتی ؟ اخه من تهران نیستم بعد مدرکو چطوری میدن ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اموزش غیر حضوری یعنی اینترنتی ؟ اخه من تهران نیستم بعد مدرکو چطوری میدن ؟

بله اینترنتی 

یعنی چی چطوری میدن؟!

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
یعنی امتحان هماهنگ دارن با یه همچین چیزی ؟  اگر میشه لطفا شماره یا پیجشون رو بهم بده ممنون&nbs ...

خیلی اطلاع ندارم 

اسم اموزشگاه پویا اندیش هست سرچ کنید سایت اموزشگاه بالا میاد براتون