2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۴۰ هفته بدون درد رفتم گفتن برو تا دو هفته صبر کن اگر نشد بیاد منم ۸ روز تحمل کردم رفتم تو ۴۲ هفته بازم بدون درد رفتم چون خوراکی شیرین نخورده بودم ضربان قلب بچه منظم نبود دیگه فرستادنم‌ زایشگاه آمپول فشار زدن تا اینکه وروجک‌ به دنیا اومد 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

منم ۴۱هفته بودم کیسه ابو پاره کرد و آمپول فشار،،😭😭😭😭

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت

طبیعی خیلی سخت بود الآنم باردارم استرس زایمان دارم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
بچها توروخدا راهنماییم کنید نمیدونم طبیعی زایمان کنم یا سزارین؟

سزارین بری طبیعی بعداونهمه دردتازه عزای اینومیگیری چه بلایی سربدنت اومده زیرمیزی بده بروسزارین

سزارین بری طبیعی بعداونهمه دردتازه عزای اینومیگیری چه بلایی سربدنت اومده زیرمیزی بده بروسزارین

دکترم گفت سزارین انجام میدم واست

آخه میدونی یکی میگه طبیعی بهتره یکی میگه سزارین

ولی من از درد طبیعی واقعا میترسم😢

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

طبیعی با بی حسی اپیدورال چطوره؟؟ من دکترم اینطوری گفته خودمم سرچ کردم خیلی تعریف کردن

طبیعی با بی حسی اپیدورال چطوره؟؟ من دکترم اینطوری گفته خودمم سرچ کردم خیلی تعریف کردن

بیخیال بابا بروبخواب ده دقیقه ای بچه روباسزارین دربیارن می خواهی اونجاروسل وگشادکنی همیشه لازمه ها