2777
2789
عنوان

برم یا بمونم 😑😑😑😑

349 بازدید | 22 پست

خانوما من نزدیک شش سال ازدواج کردم ب کسی شدم  ک  کار نمیره پول تداره   دعوا کر   . مشروب خور .   رفیق باز ...  و.... از هر لحاظ بگی گند و مضخرف هست  خانوما من چ کار کنم تازگیا معتاد شده   و بیخیال کار و زندگی   هست    باور کنین  هیچی تو خونه ندارم الان دیشب تا دید مهمون اومده  فرار کرد  ک نمیتونم زندگی کنم    میگه باید روستا  ندگی کنی  من چ کار کنم     دلمکنمیخا برم‌روستا    

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کن اگه یه نفر دیگه همین سوالو ازت میپرسید میگفتی بره یا بمونه؟

بعصی وقتا اون توصیه ای که برا دیگران میکنیم دقیقا همون کاریه که باید خودمون انجام بدیم 

به امید روزی که هیچ دختری نگه کاش پسر بودم...

نریا... بری روستا هر بلایی بخواد دیگه سرت میاره.

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

برو عزیزم برو تا نفر سوم رو بدبخت نکردی 

اگرم بچه داری بازم برو تا توو محی خوب بزرگ بشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
عزیزم فقط یه سوال برای چیه این ادم موندی؟

بگم  چرا من  نمیموندم من دفتم حونه بابام شش ماه اونجا قهر  بودم ا مث خری گف بیا بیا ک خوب میشم  الان اومدم    سه ماه هنوز کنارشم   ن پول داره  ن میتونم لباس بخرم ن چیزی فقد یارانه کمک میکنه حتی یارانه میگره من میزنه  احه  ار دیشب نیومده   ن مامنش زنگ مبزنه ک  پول میخاین  ن خودش میا بخودا دارم از خجالت میمیرم    اگ برگشتم چون مامامم  سر کوبم میداد  همه زبون داشتن  همه توقه داشتن از من هر جا میرفتم همون مامانم حرف زندگی من میزد بس میگفتم بس کن بس کن از من چیزی نگو باز مث سگ حرف میزنه  اخه داغونم 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
بگم  چرا من  نمیموندم من دفتم حونه بابام شش ماه اونجا قهر  بودم ا مث خری گف بیا بیا ک ...

آخی عزیزم، ناراحت شدم برات. 😔 برات دعا میکنم حال دلت خوب بشه

نمیتونی هنری چیزی یاد بگیری و درآمد داشته باشی و کم کم جدا بشی؟ 

کنار خانواده‌ت هم نباشی مثلا یه شهر دیگه؟

عزیزم چند سالته؟

نمونی واقعا ساده ای  برو دختر مگ از جوونیت سیر شدی

داره میگ برم روستا یا نه😐😂

هه 😐ههههه😐ههههههه😐دیوونم خودتی 😐🖕🏻عصاب ندادم😒شیطونم😻عاشق رنگ قرمزممممم📍😐خیلی پوکرممم😂😂عاشق یه بیشور جذاب به اسم علیم دعا کنین بش برسم☹️❤️ رنگین کمون زندگیه من سیاه سفید بود:)⛓️به نام خالق حس نفرت همه ی آرزو هام با رفتن تو مردنمیرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((میرسه روزی که دکتر بهت بگه متاسفم واست:((💫✨انقد که زندگیم تاریک بده روشنایی ببینم چشام اذیت میشه بیب✨ودف🍷کیم کیم📍