2777
2789
عنوان

گوشی.......

69 بازدید | 14 پست

خیلی گرون شده..... من ۳تومن پول داشتم میخواستم بخرم الان ۴تومن دارم‌‌....  اما همون ۴تومنیه شد ۵تومن

مگ دلارگرون شده؟

چیکارکنم....لازم دارم دوربینشم میخوام خوب باشه و نو باشه.چی بخرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سامسونگ چهار تومنی پنج تومنی هست دوربینش هم خوبه نوکیا هم هست واقعا خوبه هم دوربینش هم گوشیه خیلی خوبیه ... علاوه بر این میتونی آیفون سیکس دست دوم شش تومن بخری 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

من چند ماه پیش شیائومی خریدم ۳ و ۸۰۰

الان شده ۸ تومن

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

کاش اینجا میشد ویس داد راهنماییت کرد😅

ولی میگم ببین مدل گوشی سامسونگ ۱۱a فکر می کنم می تونی بخری و خیلی گوشی خوبیه و کارتو راه میندازه از شیائومی اطلاعی ندارم ولی اونایی که دارن تعریف میکنن بازم اگه میخوای برو توی اینجا و نظر کاربران هم بخون انواع گوشی رو هم نگا کن

https://affstat.adro.co/click/045aa9cd-88ca-4dbb-98a9-3a0748c5f5ad

من خودم  همین سامسونگ a11 رو برای مامانم سفارش دادم آورد.☺راضیم