2777
2789
عنوان

جهیزیه دوستم

918 بازدید | 57 پست

خدا لعنت کنه باعث و بانی این گرونیا رو

دوست صمیمیم داره جهیزیه آماده میکنه، به خاطر شرایط گرونی ناچار شده یه تعدادی از لوازم برقی رو ایرانی بگیره و خیلی مختصر، حالا خواهرشوهرشم همزمان عقده و خانواده همسرش از چند سال پیش لوازمشو گرفتن همه برقیا رو مارکای معروف خارجی گرفته و خیلی هم زیاد. همش ناراحته و نگران، میگه میترسم پشت سرم حرف بزنن یا تیکه بندازن. هرچی هم سعی میکنم آرومش کنم اصلا نمیشه، والا من که خودم وسایلمو قبل این گرونیا گرفتم هم بعضی برقیامو پارس خزر گرفتم اونم به خواست خودم، خیلیم راضیم.

نمیدونم این باور مسخره که فکر میکنن هرچیزی فقط اگه خارجی باشه کلاس داره و خوبه کی از بین میره🤦🏻‍♀️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

والله ملت از خداشون بود جنس خارجی بگیرن... کی اسنوا و چی چی الکتریک مثل ال جی و سامسونگ‌میشه؟! منت ...

همه چیزشون خوب نیست واقعا ولی هم من خودم و خانوادم از همین پارس خزر تا حالا چند تا برقی کوچیک داشتیم خیلیم خوب داره کار میکنه. اون موقع که من واسه خودم میخریدم اندازه الان گرونی نبود ولی رو حساب تجربه بقیه بعضی برقیای کوچیکمو ایرانی گرفتم

متاسفانه هر کاری بکنی مردم یه حرفی میزنن تنها راهش اینه که به حرف بقیه اهمیت نده ..در ضمن الان لوازم برقی خارجی اکثرا فیک هستن ایرانی بهتره چون اگه خراب شه حداقل قطعاتش تو ایران گیر میاد و ضمانت داره

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
نه عزیزم لوازم برقیاشون ک خیلی خوبه ...مث ماشین نیست

من مادرم به اجبار جنس ایرانی خرید...

ابدا کیفیت جهازی که واسه من خرید رو نداره...

چند نفر دیگه از اطرافیانم هم اصلا جنس ایرانیشون با مشابه خارجیش قابل مقایسه نبود..

همه چیزشون خوب نیست واقعا ولی هم من خودم و خانوادم از همین پارس خزر تا حالا چند تا برقی کوچیک داشتیم ...

کوچیکها آره شاید..

ولی لباسشویی 

یخچال

ظرفشویی

چند کاره ها...

ابدا با خارجیش قابل مقایسه نیست.

من مادرم به اجبار جنس ایرانی خرید... ابدا کیفیت جهازی که واسه من خرید رو نداره... چند نفر دیگه از ...

وقتی همه هجوم میبرن سمت خرید جنس خارجی.  خب کارگر ایرانی بیکار میشه.. ولی من مادرم تمام جهازی ک خریده بود ایرانی بود همشونم سالمن و اصن خراب نشدن.. خوبه کیفیتشون.. حالا خارجی شاید اپشن هاش بیشتر باشه.. ولی ایرانی هم عالیه.. ادم غیرت داره رو تولیدات کشور خودش

کوچیکها آره شاید.. ولی لباسشویی  یخچال ظرفشویی چند کاره ها... ابدا با خارجیش قابل مقایسه ن ...

آره اینو قبول دارم ولی چه میشه کرد که تو شرایط عادی واقعا خارجیشو نمیشه خرید. پسردارها باید واقعا درک کنن خانواده دختر رو