2777
2789

دوستان کسی بوده که 10 روز قبل از پریودی خون ریزی داشته باشه من پریودام منظمه خیلییی نگرانم سه بار iui شدم این ماه خودم اقدام کردم که اینجوری شد توروخدا راهنماییم کنید ممکنه لانه گزینی باشه برای من از دیروز شروع شده اول کم بود الان زیاد شده ولی خون قهوه ایی هست و قسمت چپ بدنم و کمر درد شدید دارم توروخدا بیاین جوابم بدین دیروز خون ریزی کمتر و صورتی بود امروز زیاد و قهوه ایی شده یعنی لانه گزینی هست ؟!؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خون لانه گزینه کمه.چقد خون اومده؟؟

چجوری اندازشو بگم دیروز یه پد گذاشتم خیلی کم بود ولی امروز یه پد دیگه گذاشتم خیلی مقدارش بیشتر شده ولی قهوه ایی رو به سیاه هست 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری اندازشو بگم دیروز یه پد گذاشتم خیلی کم بود ولی امروز یه پد دیگه گذاشتم خیلی مقدارش بیشتر شده و ...

ممکنه لانه گزینی باشه عزیزم

تا فردا صبرکن اگه خونریزیت بیشتر شد برو دکتر

ممکنه لانه گزینی باشه عزیزم تا فردا صبرکن اگه خونریزیت بیشتر شد برو دکتر

یعنی خطرناکه 😢 اخه اصن سابقه نداشت 10 روز زودتر پریود بشم 

انشالله که لانه گزینیه.خیلیا میگن خونریزی سیاه مختصر داشتن.اما مقدارشو نمیدونم  بنظرم تا فردا ...

باشه عزیزم مرسی . آخه خیلی منتطر نی نی ام یک سال و نیمه که نشدم سه بار iui شدم هم خودم هم همسرم سالمیم ولی نشد 😔😔این ماه فقط به خدا توکل کردم دکترارو بیخیال شدم که اینجوری شد 😣😣

باشه عزیزم مرسی . آخه خیلی منتطر نی نی ام یک سال و نیمه که نشدم سه بار iui شدم هم خودم هم همسرم سالم ...

بیخیالی بهترررین کاریه که تو اقدام ادم باید انجام بده.

انشالله که بحق این شبا لک لانه گزینیت باشه

بیخیالی بهترررین کاریه که تو اقدام ادم باید انجام بده. انشالله که بحق این شبا لک لانه گزینیت باشه

ان شالله 😍 اره دکترمم میگه بیخیالی بهتره درمانه برا بارداری 

بیخیالی بهترررین کاریه که تو اقدام ادم باید انجام بده. انشالله که بحق این شبا لک لانه گزینیت باشه

ممنون که جوابمو دادی عزیزم ❤