2777
2789

مایعات زیاد بخور و پیاده روی کن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکنه باهام بمونه. قصد بارداری دارم چکار کنم

من داشتم خودش دفع شد ولی نصف شبی دردش گرفت برای 5 دقیقه نفسم بالا نمیومد ،دلستر میگن خوب اونم تلخش 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
من دارم اما چون یکسره ورزش میکنم همش پودر میشه دفع میشه چند لیوان آب بخور شنا شکم برو بپر بپر ک ...

من کماکان پهلوم تیر میکشه. ممکنه دفع شده باشه و بازم پهلوم تیر بکشه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
من داشتم خودش دفع شد ولی نصف شبی دردش گرفت برای 5 دقیقه نفسم بالا نمیومد ،دلستر میگن خوب اونم تلخش&n ...

چندمیل بود؟  کاشکی منم دفع شه دیگه راحت شم از فکرش

کار هرروزمه

من باردارم همین امروز صب دفع کردم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چندمیل بود؟ چکار کردی که دفع شد اونم تو بارداری

نمیدونم چند میله میخام بدم آزمایش استراحت مطلقم هستم نمیتونستم پیاده روی کنم ۱۱ روز درد کشیدم مایعات خوردم خودش اومد

چندمیل بود؟  کاشکی منم دفع شه دیگه راحت شم از فکرش

اگر اشتباه نکنم 2 میل ریز بود .برای شما چند میله ؟

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
نمیدونم چند میله میخام بدم آزمایش استراحت مطلقم هستم نمیتونستم پیاده روی کنم ۱۱ روز درد کشیدم مایعات ...

یعنی فقط مایعات خوردی، مثلا روزی چند لیوان آب؟ 

من شاید روزی 6.7 لیوان آب بخورم

یعنی فقط مایعات خوردی، مثلا روزی چند لیوان آب؟  من شاید روزی 6.7 لیوان آب بخورم

آره روزی ۸ لیوان اینا