2821
2789
عنوان

سلام خوبید

96 بازدید | 17 پست

دلتون از چی گرفته؟

برا رفعش چکار میکنید؟

بیاید خودتونو خالی کنید من هستم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

هیچی ارزش نداره حال دلتو بد کنه عزیزززم

دوستای خوبم چند ثانیه وقت بزارید برای تاپیکم گزارش بزنید. هر کی زد لایک کنه براش صلوات بفرستم 😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4484925/درباره-آزمایش-بتا

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

از بی علاقگی  طرد شدن دل شکوندن راهیم نداره عمرم فنا شد💔

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از بی علاقگی  طرد شدن دل شکوندن راهیم نداره عمرم فنا شد💔

الهی چرا عزیزم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سلام گلم خوبم  تو خوبی؟  من فقط یکم استرس دارم که کارم جور میشه یا نه سپردم به خدا ولی ب ...

مرسی عزیزم بخوبیت

الهی حل میشه عزیزم 

الهی چرا عزیزم

قصش طولانیه بگم میریزن سرم💔

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
قصش طولانیه بگم میریزن سرم💔

بیخیال مردم تاپیک منه خودتو خالی کن عزیزم 

از برخی قسمت های روزگار....  تا انجام هم نشه دلم شاد نمیشه..  اما اگه بخوام صورت مسئله رو پاک کنم...  کتاب گاهی میخونم.. میام سایت یا دیگر فضا مجازی.. مخصوصا چت کردن با بهترین دوستم.. فیلم نگا میکنم... ب کاری خودمو مشغول میکنم... و نهایتا هم سر ب سجده فرو میارم و گریه میکنم..  گاهی هم میرم بیرون...  

سلام عزیزم

هیچی این روزا عصبیم. بدنمو فقط برق میگیره انگاری. حس بدیه. دلم توش رخت میشورن. اصلا یه جو خاصی تو مغزم پایداره...حالم خوب نیس

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
سلام عزیزم  هیچی این روزا عصبیم. بدنمو فقط برق میگیره انگاری. حس بدیه. دلم توش رخت میشورن. اصل ...

عه چرا عزیزم افسردگی داری؟

بیماری هس؟

بیخیال مردم تاپیک منه خودتو خالی کن عزیزم 

نمیتونم اجی شرمنده 

یازداوریش بدترم میکنه

نمیتونم اجی شرمنده  یازداوریش بدترم میکنه

اشکال نداره عزیزم میخواستم خالی شی ولی وقتی بدترت میکنه اصلا نگو

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز