2789
عنوان

داداش

254 بازدید | 11 پست

سلام من الان ۱۹ سالمه و داداشم ۲۳ سال هست چند وقت هست قصد ازدواج داره خجالت میکشه بگه بالاخره به من گفتو چه جوری به پدر و مادرم بگم داخل درس ها بهم کمک میکنه خیلی دوستم داره منم خیلی دوستش دارم 

هر جا میره یک چیزی برام میخره مثلا موقعی که میره شیرینی فروشی برام خامه میخره   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خنده خنده ب مامانت بگو اما قبل از ازدواجش وابستگیتونو کم کنید ک بعدا ضربه نخورید

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خجالت میکشم

تو که نمیخوای بری خواستگاری‌. یکی دیگه میخواد بره ‌. البته به نظر من داداشتم نباید خجالت بکشه..‌.

برو بگو..‌‌. هی تو راه با خودت تکرار کن گور بابای خجالت. گور بابای خجالت

خیلی دوستم داره منم خیلی دوستش دارم 

نگفتم دوست داشتنتونو کم کنید ک.گفتم وابستگی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.