2777
2789
عنوان

دمل یا کورک

128 بازدید | 4 پست

خانم ها من مدتیه دچار کورک یا همون دمل میشم از تابستون تا الان سه مرتبه هست که کورک میزنم تابستون روی سینه ی راستم بود انقدر متورم وقرمز ودردناک شد ک وحشت کرده بودم ماه پبش روی شکمم  والانم میبینم روی سینه ی چپم زده خیلی نگرانم کرده کسی میدونه علتش چی میتونه باشه من حتی توی دوران نوجوانی یدونه جوشم نزدم الان تو سن 31،سالگی نمیدونم چه خبره واینا چیه روی بدنم کسی تجربه داشته؟ 

حیوون خونگی نداری ؟ 

دخترم دست زده بود توی تنگ ماهی ، کورک زد دکتر گفت حیوون خونگی ندارین منم اصرار داشتم ک نه ،،بعد گفتم دست زده تو تنگ ماهی گفت از همونه . زیر درخت گردو اصلا نرو 

خدای من خدای معجزه هاست . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیوون خونگی نداری ؟  دخترم دست زده بود توی تنگ ماهی ، کورک زد دکتر گفت حیوون خونگی ندارین منم ...

مرغ مینا دارم ولی زبون بستم خیلی خیلی تمیزه هرروزحمامه روزی دوبار قفسش تمییز میشه