2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

259 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من واقعا جز این سایت کسی رو ندارم ک باهاش درد دل کنم و شرایط مشاوره رفتنم ندارم 

موضوع اینه که منو شوهرم طبقه بالای مادرشوهرم اینا میشینیم

یه چند ماهی میشه ک پدر شوهرم فوت شده و مادر شوهرم تنها شده ما از روز اول قصدمون این بود که در خونه خودمونو جدا کنیم مشترک نباشیم ولی خب بخاطر چن تا مسائل یکم طول کشید و نشد ک جدا شه درمون. چن ماه پیش پدر شوهرم فوت شد الان دیگه هیچ وقت نمیتونم مستقل زندگی کنم و این موضوع اذیتم می‌کنه دارم از فکر و حرص سکته میکنم

مادر شوهرت اگ واقعا خودش فکر کنع میدونع ک نباید حس سربار بودن بدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چن بار به شوهرم گفتم درو جدا کن من راحت نیستم هر کسی دلش میخواد میاد و می‌ره آرامش ندارم نه وقت خواب ن تنهایی میگف چطور الان این کارو بکنم مردم پشت سرم چی میگن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم. پدر شوهرم سکته کرد. منم قرار بود جدا شم. از فکر این که پدرشوهرم بمیره و نتونم جدا شم. خیلی گریه میکردم. همه فکر میکردن برا پدر شوهرمه. به پدر شوهرم میگفتن قدر عروست بدون. اما شوهرم و مامانم اینا میدونستن من چمه. 

ن خب مشکل همینه فکر نمیکنه و توقع داره تااخر عمر درمون جدا نشه

همین دیگ 

مردام خیلی مامانی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh