2777
2789
عنوان

دکتر زنان و زایمان عالی تهران

975 بازدید | 19 پست

سلام من میخوام برای بارداری اقدام کنم...میخواستم تحت نظر دکتر رومینا روانبخش باشم ولی تا عید که اصلا وقت ویزیت نداره.و اینکه بیمارستان نیکان فقط زایمان میکنن که بیمه تامین اجتماعی قبول نمیکنن.من دنبال بیمارستان خوب با بیمه اامسن اجاماعی هم هستم

والا من تو بارداری پیش دکتر مژگان حجتی میرفتم سه ماه پیش هم سزارینم کرد خیلی عالی بود 

بیمارستان قمر بنی هاشم هم بودم ببین بیمارستان‌ چون خصوصی بیمه قبول نمیکنه پول رو کامل میدی بعد مدارک بیمارستان رو میبری بیمه اونجا انگار دو میلیون میدن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم دنبالشم . چون سقط مکرر هستم یه جورایی . هر کی رو بهم معرفی کردن به درد نخور بوده . من دنبال یه دکتری هستم که بچه رو سالم نگه داره واسم و از دست ندمش . اومدم اینجا ببینم . نظر دیگران چیه . 

ممنون از تاپیکت 

خودمم دنبالشم . چون سقط مکرر هستم یه جورایی . هر کی رو بهم معرفی کردن به درد نخور بوده . من دنبال یه ...

من مثل شمام 

میخوام یبار دیگه شناسم و پیش دکتر خودم امتحان کنم 

ولی میگن دکتر عارفی و نصر و حنطوش زاده خوبن ولی خودم پیششون نرفتم شنیدم  فقط

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
ژیلا عابدی اصل بیمارستان بهمن

شما پیششون رفتین؟خوبه؟

ما منزلمون سمت پاسدارانه یه کم بهم دور میشه ولی خب بیمارستان بهمن واسه عمل تیروییدم رفتم خیلی بیمارستان خوبیه

من مثل شمام  میخوام یبار دیگه شناسم و پیش دکتر خودم امتحان کنم  ولی میگن دکتر عارفی و نص ...

منم حنوطش زاده رو خیلی شنیدم . دیروزم یکی بهم گفت برو پیش دکتر طاهره آقایی . ولی دیگه خسته شدم . انقدر رفتم و به نتیجه نرسیدم . صارمم رفتم . یعنی مفت نمی ارزه . الانم پیش دکتر شکری میرم البته فقط برای کارای معمولی نه بارداری . باز دمش گرم . بهم گفت پیش من نیا من نمیتونم کاری واست بکنم برای بارداریت . برو پیش یه متخصص پریناتولوژی . 

منم حنوطش زاده رو خیلی شنیدم . دیروزم یکی بهم گفت برو پیش دکتر طاهره آقایی . ولی دیگه خسته شدم . انق ...

من خودم پیش دکتر بقایی میرم این سری هم میرم ببینم چی میشه 

حنطوش زاده رو میگن ماما می بینه خودش نمی بینه 

منم حنوطش زاده رو خیلی شنیدم . دیروزم یکی بهم گفت برو پیش دکتر طاهره آقایی . ولی دیگه خسته شدم . انق ...

علت سقط هاتون مشخص نشد 

علت سقط هاتون مشخص نشد 

به من گفتن سقط مکرر حساب میشم ولی به دو شکل متفاوت بچه هامو از دست دادم . 

اولی تو هفته ۱۸ متوجه شدم دهانه رحم باز شده و سرکلاژ شدم که هفته ۲۳ درد زایمان اومد سراغم و زایمان طبیعی کردم .

دومی تو هفته ۱۷ رو مبل نشسته بودم .احساس درد زیر شکم داشتم . عذر میخوام رفتم سرویس بهداشتی . یه دفعه یه ابی با شدت ازم خارج شد . که متوجه شدم کیسه ابم ترکید . اونم با زایمان دفع کردم .  هر کسی یه چیزی بهم گفته . یکی میگه عفونت 

یکی میگه ژنتیک 

یکی میگه نارسایی دهانه رحم 

یکی میگه مشکل انعقادی 

همین مهر ماه نزدیک ۳ میلیون پول انواع آزمایش دادم .هیچ مشکل نبود . عکس رنگی انداختم . اونم مشکلی نداشت . 

دیگه خودم موندم . یه جورایی کم اوردم . 

پس حتما خیلی شلوغه . که خودش نمیبینه .  راستی شما چند بار سقط داشتی تو چه هفته ای بوده ؟

من هفتم پایین بود یکی ۷ هفته که خارج از رحم بود با یه درد وحشتناک رفتم بیمارستان و بستریم کردن و با دارو دفع شد که تا یه ماه از بتا میدادم  و یکی ۶ هفته که خود به خود بنام اومد پایین و سقط شد