2777
2789
عنوان

یه حس خوب

76 بازدید | 10 پست

یه همکار مرد دارم که بسیار بسیار همه چی تمومه چه از نظر  اخلاق چه ظاهر، همه گاهی دستش مینداختن که فلانی میخواد بده یه دختر شاه پریون واسش بسازن که ازدواج نمیکنه و ...

چند وقت پیش یه دختر اومد محل کارمون یه دختر خیلی خیلی ساده، با یه چهره معمولی ولی بی نهایت بااخلاق و خانوم به تمام معنا، بر عکس خیلی از دخترای دیگه که سعی در جلب توجه دارن ایشون ساده میرفت ساده میومد.

امروز متوجه شدم این آقا ازش خواستگاری کرده و عاشقش شده😍 اونقدر خوشحال شدم از دو جهت، یکی از این نظر که هنوز هستن مردایی که دنبال دختر پلنگ و جینگول نیستن و به اخلاقیات بیشتر توجه میکنن. یکی هم اینکه هنوز هستن دخترایی که ارزشایی بیشتر از ظاهرشون تو زندگی براشون وجود داره😍 امیدوارم خوشبخت بشن و همیشه همینجوری بمونن هردوشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی خوشبخت بشند الهی 😍

عزیزم بیا یه توک پا این لینک زیر گزارش بزن لطفاً برام

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4484975/متاهلا-و-باردارا-و-مامانا-بیاند-این-لینک

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

ای جااانمم😍😍🤗🤗.چش بد ازشون دور.خدا برای هم حفظشون کنه.خوشبخت بشن.واقعا ادم حس خوبی بهش دست میده 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
ای جااانمم😍😍🤗🤗.چش بد ازشون دور.خدا برای هم حفظشون کنه.خوشبخت بشن.واقعا ادم حس خوبی بهش دست میده& ...

واقعا خیلی حس خوبی داره. این آقا کلی موقعیت ازدواج داشت تو همین شرکت مطمئنم این همه وقت دقیقا دنبال چنین ادمی میگشته چون امروز یه برق خاصی داره چشاش😀

دختره هم با اینکه از من کوچیکتره یه احترام خاصی براش قائلم بس که خانم و با عزت نفس و بی شیله پیله است

واقعا خیلی حس خوبی داره. این آقا کلی موقعیت ازدواج داشت تو همین شرکت مطمئنم این همه وقت دقیقا دنبال ...

عزیزممم.بمونن برا هم 🌸🌸🌸🌸

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم