2789
عنوان

تعیین جنسیت

250 بازدید | 37 پست

سلام من هفته نهم بارداریمه ساک بارداریم سمت چپه جنینم داخل ساک سمت چپه یه گوشه پایین دلم خیلی دوغ میخاد و پنیر از گوشت زیاد خوشم نمیاد ولی همه چیز میخورم تا حالا چیزی حالم و بد نکرده چند بار حالت تهوع داشتم اما تا حالا استفراغ نکردم .پشت کمرم جوش زده بدنمم گرمه همه جاش هفته های اوایل بارداریم احساس نفس تنگی داشتم ولی خوب شدم .عدد بتامم نسبتا با ریتم تندی بالا رفته به نظر شما بچم چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یا دختر یا پسر . به جز این چیزی به ذهنم نمیرسه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مرسی واقعا 😂😂

خواهش میکنم بازم سوالی داشتی بپرس راهنماییت میکنم  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من تا هفته ۹ معده درد شدید و تهوع شدید داشتم

معدم با گرمیجات نمیساخت نون و ماست دوست داشتم

گوشت خوب میخورم مرغ از بوش بدم میاد هنوزم

بچه وسط بود ولی شکمم گردالی 

ویار اصلا نداشتم تاحالا

ضربان قلبش تو سونو اول ۱۵۸بود

خیلی پایین بود

بچم دختره

پشت منم کلی جوش ریخته

دلم پسر میخاد دعا کن پسر شه

انشالله اول سالم باشه بعد پسر 

ببین حالت شکمت چجوریه خوشگل شدی یا زشت پف داری یا نه

عزیزم منو میگی؟ من هییییییچ تغییری نکردم هیچ نمک زیاد میخورم .حالت تهوع ندارم برنج دوس دارم. سینه چپ بزرگتر جفت خلفی ضربان ۱۶۵ . بچه سمت چپ پایین اصلا شکم ندارم ۱۳هفته ام 

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
یکم تنبل شدم اول صبحا پف دارم 

اگه خیلی میخوابی دختره

پف اول صبح حساب نیست در طول روز

بچه سمت چپ دختر سمت راست پسره

شکم گردالی دختر تیز روبه جلو پسره

بچه پشت ناف پسر زیر ناف دختره

صورت جوش زیاد بزنه پسر کم بزنه دختر