2777
2789

مادر من سالهاست آرتروز داره هر درمانی هم بشه غیر جراحی انجام داده نشده متاسفانه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مادر بزرگ من داره روغن شترمرغ میماله به زانوش دردش بهتر میشه. الان پمادای ضد درد هم تو داروخانه ها میفروشن .پودر سنجدم میگن خوبه روزی یه قاشق در یک لیوان شیر کسیم خواست یه قاشق عسل بریزه یه مدت بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر بزرگ من داره روغن شترمرغ میماله به زانوش دردش بهتر میشه. الان پمادای ضد درد هم تو داروخانه ها م ...

منم پودرسنجدوباشیروعسل ازامروز شروع کردم خداکنه ک جواب بده

ژل رویاله غذای ملکه زنبور عسل که باعث جوانی و تقویت بدن میشه انقد مفیده فقط باید اصلشو پیدا کنی تو عسل فروشیا یا عطاریا بپرسی دارن بعضیاشون برای تقویت مفاصل بایدسی گرم خورده بشه تا سی روز هرروز یه گرم ژلو با عسل طبیعی قاطی کنی روزی یه قاشق ناشتا بذاری تو دهنت تا جذب شه تاثیرشو میبینی بعد که چه خوبه

مادر من سالهاست آرتروز داره هر درمانی هم بشه غیر جراحی انجام داده نشده متاسفانه ....

من خیلی تحقیق کردم بایدسردیجاتوکلا ممنوع کنن یابامصلح استفاده کنن روغن زنجبیل وسیاهدونه وروغن بادام تلخ بزنن هرروز هفت تاسنجدوپنج تا انجیربخورن چای ولبنیاتوممنوع کنن میگن یه مدت رعایت کامل کنن بهترمیشه خوب خوب ک نه ولی نیازبه عمل نمیشه دیگه عملش سخته وپروتزهام نهایت ده یاخوب خوب باشه پونوزده سال میمونن بعدش بازم عمل میخواد

من خیلی تحقیق کردم بایدسردیجاتوکلا ممنوع کنن یابامصلح استفاده کنن روغن زنجبیل وسیاهدونه وروغن بادام ...

همه این کارهارو انجام میده اما سی ساله درگیر و درد داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

براایشونم عمل نوشتن؟شماچرانمیبرین عمل کنه راحت شه

اصلا دکتر نمیاد فقط مسکن میخوره هرچی هم میگم فعلا کرونا بهانه اش هست

خیلی درد بدیه منکه مامانمومیبینم دلم میگیره واقعا

منم والا یک عمر برای ما زحمت کشیده اینجور شده