خواهر شوهر من 42 سالشه دو تا بچه پسر داره بزرگه ال اخر دبیرستانه امسال از شوهرش طلاق گرفته و رای اومده ولی نرفتن محضر . من باهاشون قطع ارتباط هستم حالا اگه کسی خواست دلیلش رو بدونه میگم چون مفصله ولی کلی بگم خون به دلم کردن ... بعد من گروه کوهنوردی میرم انمگاهی میاد سری پیش با یه پسر جوون اومده بود کم سن به بقیه گفته بود پسر خالمه !!!!!!!!! بعد سری دوم با مادر شوهرم امده بود کوه با اون پسره . ماد شوهرم گفته بود پسر همسایه ست ! بعد اخر برنامه کوه جشن تولد بود شوهمم اومدم دنبالم دید ماجرا رو . و خیلی حس بدی داشت اوناهم با بی محلی تمام گفتن و خوردن و رقصیدن و سوار ماشین پسره شدن رفتن . پسره 24 سالشه . بعد به خاطر این رفتارشون از گروه حذفشون کردن . پدر شوهرم خیلی ساده لوحه . یادش داده بودن زنگ زده بود شوهرم فلانی تو زنگ بزن به مدیر گروه بپرس چرا اینارو حذف کردن و ... اونم گفت اون پسره که کنارش راه میندازه میبره بپرسه خلاصه بخشون شد اونم گفت به تو ربطی نداره دخالت نکن و.. خلاصه که فشار شوهرم رفته بود بالا خیلی احساس سرافکندگی داشت پیش من . ظاهرا داره با اون پسر 20 سال کوچیکتر از خودش ازدواج میکنه هنوز البته محضر نرفته عده ش هم نگذشته .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اینکه آدم رو به خاطر ازدواج با یکی کوچکتر از خودش از گروه کوهنوردی بندازن بیرون خیلی مسخره است
ولی واقعا چه لزومی داره بیاردش تو گروه کوهنوردی شما که قطع رابطه هم هستید خوب برن یه گروه دیگه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ