یادته اسم منو گذاشتی گیس گلابتون✨هی می گفتی: که تو چشمام دو چراغن آویزون✨دل من که غش میرفت از این ادا و اطوارا✨گیسامو تکون می دادم می دویدم اون ورا
✨بی بی جون بهم می گفتی :آدما چش ندارن✨خیلیا حسودنو ولی به روت نمی یارن!✨تو میگفتی: اگه از کوچه به پس کوچه بری✨آقا دزده میگیره می بردت تو پنج دری
✨دیگه آبروت میریزه پیش یه اهل محل✨پشت تو روضه می خونن همه لاتای دغل✨تو به من نشون می دادی راه و رسم روزگار✨صد هزار متل می گفتی: هر غروب پای چنار✨
تو می گفتی: دخترا کنیز و تو سری خورن✨اگرم درس بخونن کهنه ی بچه می شورن!!!✨هرچقدر فکر می کنم دوستت می داشتم بی بی جون✨تو بودی بهم می گفتی دختر شاه پریون✨من که یه بچه بودم چه حرفا می گفتی بی بی!!!✨آخرش فکر نمی کردی از کجا گفتی بی بی!!!!✨بی بی جون مهربون چه ساده بودی همیشه✨فکر تو قدیمی بود می گفتی بی مرد نمیشه✨تو می گفتی که زنا آقا بالا سر لازم دارن✨اگه که مرد نباشه شاید که دُم در بیارن✨تو میگفتی :دخترا باید که آفتاب ندیده✨زودی شوهر بکنن مردم نگن که ترشیده✨من می گفتم : که بی بی حرفاتو خیلی دوست دارم✨اما بعضیا شونو که می گی باور ندارم✨آخه کی گفته که زن باید بشینه تو خونه✨اگه که کنیز باشه میشه یه همسر نمونه !!!✨تو می گفتی :که ننه این دیگه رسم زمونست✨مرد بیرون کار میکنه زنم کنیز تو خونست✨به تو گفتم :که بی بی به قربون چشمات برم
✨ولی من درس می خونم محاله زیر بار برم✨خودمو تو جامعه می خوام که بالا بکشم✨سری تو سرا بشم منت دنیا نکشم✨بوسیدم لپ گلیتو گفتمت: آی بی بی جون !!✨من نمی خوام که بشم دختری بی نام و نشون✨بی بی جون زمان ما فرق داره با اون قدیما✨دیگه مرد و زن برابرند ندیدی تا حالا!!!✨بی بی دستی به موهام کشید و گفت :ور پریده✨کسی دختر زبون درازی چون تو ندیده✨آخ بی بی یادت بخیر چه حرفایی میزدی تو✨بمیرم تو زندگی خیر و خوشی ندیدی تو✨حالا من بزرگ شدم تو هم تو آسمونایی
✨دلم از غصه میگیره بعضی وقتا تنهایی✨کاشکی بودی پیش من می دیدی حالا بهتره✨زن اگر رشد بکنه خودش رو بالا میبره✨میشه عشق و مونس و همدم مردش تو خونه✨توی اجتماع خودش ساده یه مرد میدونه !!!✨دیگه اون دوره زمون تموم شده که زور می گفتن به شما✨روزی نو شده بی بی، زنا نشستن اون بالا
💖💚شعر از مرجان نیکوپرور 💖💚
@marjan59.nikoo