2777
2789
عنوان

کمک کنیدددددد 😢😢

207 بازدید | 29 پست

سلام دوستان خودمو همسرم هردو سالمیم ولی یک سال و نیمه که تو اقدامیم ولی بچه دار نمیشیم سه بار iui شدم بازم جواب نداد این ماه خودم اقدام کردم الان 10 روز مونده به پریودم ولی دل درد گرفتم بعد دردش پخش شد رفت سمت چپ و راست بدنم الان کمر درد شدید دارم به طوری که اصن به پشت نمیتونم بخوابم بعدش اول لکه دیدم الان تبدیل به خون قهوه ایی تیره هست یعنی پریود شدم 😢😢😢؟!!؟؟؟؟

البته پریودیم منظمه ولی رفتم عکس رنگی بهم گفت همه رحم ها بع شکل گلابیه برای تو برعکسه ولی این مشکلی تو بارداری ایجاد نمیکنه 

اگه پریوده چرا 10 روز زودتر اومده

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

شاید لانه گزینیه عزیزم صبر کن اگه دیگه چیزی نیومد چند روز بعد

بی بی بزن انشالله بارداری 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

لکه قهوه ایی منم داشتم سر پسرم تو دوره تخمکگذاری ولی نمیخام دلخوشت کنم ک بی بی منفی بود دلت بگیره ولی من تو دوره تخمکگذاری انقددددر درد و سوزش و کمر درذ داشتم ک چند دکتر و بیمارستان و بهداشت رفتم گفتن دوره تخمکگذاریه و من لکه قهوه ایی دیدم فک کردم بخاطر معایینه باش شاید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم گل . آخه اولش لک دیدم بعدش خون صورتی بود الان قهوه ایی حجمش از دیروز یکم بیشتر شده 😢😢😢😢 خبلی ناامید شدم نمیدونم چیکار کنم انقدر گریه کردم چشام باز نمیشه 😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
لکه قهوه ایی منم داشتم سر پسرم تو دوره تخمکگذاری ولی نمیخام دلخوشت کنم ک بی بی منفی بود دلت بگیره ول ...

لک نیست آخه خون شده دیگه اولش لک دیدم بعد یه ساعت خون شد که حدس خودم رفت به پریودی 

تا ازمایش ندی مشخص نیست ولی تو بارداری لکه بینی عادیه که با شیاف درست میشه

آخه لکه بینی نیست دیگه خون ریزی ولی با حجم کم شده چه شیافی بزارم ؟!؟ دکترمم نیست برم پیشش

خیلی انتظار سخته

خیلییییی خیییلی . حالا من که از سمت خانواده همسرم تحت فشارم هی میگن اصن دیگه اعصاب نموند برام 

حالا تا فردا صبر کن ببین ادامه داره

خون لانه گزینی تا چند روز ادامه داره ؟!!!

شیاف پروژسترون هست اگه نطفه گرفته باشه محکم میکنه

مرسی عزیزم ❤ . خودم برم داروخونه بگیرم که مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ولی من که ۴بارایو اف با  دو تا میکرو  خیلی امیدوار بودم ولی زود پریود میشدم الان درکت میکن ...

الان نی نی داری 😍؟!؟ میکرو چیه ؟!