2777
2789
عنوان

بچه ها هفت هفته و ی روزمه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 89 پست
من یک روز قبل موعد آز دادم 56بود😂

پس کوچولو شما خیلی کوچولو بوده 😄

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میگم بیاره دوباره بخورم خخخخخ خوشگل شدن دست اون بالایی 

عاره همه چی به ژنتیکه ولی دیه چیزی ک باب شده میگن چیزای خوش رنگ بخور تا نی نی خوشگل بشه😂

همه کسم دخترم❤
واقعا خیلی دلمو شکس دوستم

اصلا با کسی مشورت نکن 

فقط بسپار ب خدا

انشالله سالم میاد بغلت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
🤣🤣🤣امان از ای بچه ها

با کل پیر مردا و دخترای کوچه دوسته باهاش یه میخوای بری مغازه یهو داد میزنه سلام ابراهیم چاکرم خوبی چیزی نمیخوای برات بخرم 😂 جالبیش میدونی چیه اینکه ابراهیم ۱۸ سالشه داداش من ۴ سالش 🤭🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
عاره همون قبل موعد عاخه بی بی زدم مثبت شددکترم گفت تکرار کن 1روز بعد موعد تکرار کردم شد 236

خدا رو شکر تنش سالم باشه 

عاره همه چی به ژنتیکه ولی دیه چیزی ک باب شده میگن چیزای خوش رنگ بخور تا نی نی خوشگل بشه😂

ایجوون بریم بخوریم پ فقدمیوه من الان از ی چیزای ک متنفربودم ازشون دلم میخواد😅🤣

خب من 18ماه پیش روز موعد 210بود یعنی الان چن شده برم ببینم

لازم نیس دیه ببینی😂خب خیلی زیاد شده قاعدتا مثبت بوده دیگ آزمایشی لازم نی برا بارداری بدی.من چون قبل موعد آزمایش دادم گفتن تکرار کنم

همه کسم دخترم❤
لازم نیس دیه ببینی😂خب خیلی زیاد شده قاعدتا مثبت بوده دیگ آزمایشی لازم نی برا بارداری بدی.من چون قبل ...

🤣🤣🤣عه چون اونجا بهم گفتن ک بتا100واسه بارداری شما110تام بیشتره ازنرماله خوبه