2777
2789
عنوان

بچه ها هفت هفته و ی روزمه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم دیگ انقدرا هم عقب باشه من یک هفته عقب بود ولی خداروشکر قلبش میزد دیگ نرفتم سونو تا 12هفته

روز موعد آزامایش داده ۲۱۰ بوده بتاش الان همین ۷ هفته هست 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
فولیک عالیه برا تشکیل قلب.خودتو تقویت کن حسابی مغزیجات بخور تند تند میوه بخور

عهه میوه خوبه پدرشوهرم ک فقد ب گلابی گیرداده🤣🤣اصن خیلی کم میوه میخورم اخه سیب و پرتقال دوس ندارم

عهه میوه خوبه پدرشوهرم ک فقد ب گلابی گیرداده🤣🤣اصن خیلی کم میوه میخورم اخه سیب و پرتقال دوس ندارم

به سیب گلابی خرمالو انار لیموشیرین پرتقال.من اینارو میخورم😂

همه کسم دخترم❤
ایجااااان😍

الان یه بلایی که نگو ۲۳ سال از من کوچیک تره ولی منو درسته قورت میده 😂😂

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
ایول چ دقیق🤣

😂😂 بقول بابام مغز نیست که هارده کامپیوتره 

ایجووون عشق میوه ای پ من شوهرم ت میدون بار کارمیکنه هرچی میوه میاره میندازم دور😑

من عاشق انار شدم هی میخوردم.بخور ننداز دور اونارو خخ به خوشگل شدن نی نی فک کن

همه کسم دخترم❤