2777
2789
عنوان

بچه ها هفت هفته و ی روزمه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 89 پست
عههههه ت ام ک اینجای چقد هواخوبه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 الهی من فداتبشم از بارداریت لذت ببر فقط تمام فکرای بد رو از ذهنت بریز بیرون همم روزی ۲ رکعت نماز شکر بخون ویار شدید نداری نه اینکه بابتش استرس بگیری 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
بعد دختر خوب علائم اولیه بازداری مگه بالاآوردنه فقط؟ یکی علائمش قطع پریودی عقب انداختن.حساس شدن سین ...

والا من موندم دیه بااینا برم انشاا.. .اخرهفته ک بشه 7هفته چهارروز خوبه فک کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 الهی من فداتبشم از بارداریت لذت ببر فقط تمام فکرای بد رو از ذهنت بریز بیرون همم روزی ۲ رکعت ن ...

خدانکنه عزیزم اخی یکم حرفای بقیه ناراحتم میکنه عزیزم بازم امیدم ب خداس

فک نکنم دیگ انقدرا هم عقب باشه من یک هفته عقب بود ولی خداروشکر قلبش میزد دیگ نرفتم سونو تا 12هفته

منم الان برم خوب باشه دیه نمیرم تاتعیین جنسیت ماه 4😅

چند سال پیش مامانم سیزده بدر پریود بود دقیقا ۲ اردیبهشت گفت احساس میکنم حامله ام رفتم براش بی بی خریدم نمیزد میگفت خیلی زوده به وقتم زیاد مونده ولی من براش زدم آنی مثبت شد شبش آزمایش داد مثبت شد فرداش رفتیم سونو داداش گلم ۶ هفته و ۴ روزش بود ضربان قلبم داشت مامانم اصلا ویار نداشت فقط سینه هاش باد کرده بود 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤