2777
2789

پیاده رفتم نون بگیرم واسه صبحونه که یه ورزش مختصریم بشه برام ( عادت هرروزمه به جز ۵شنبه،جمعه )

موقع برگشتن یه آقایی تو ماشین با سرعت خیلی کم داشت این ور اونورو نگا میکرد معلوم بود دنبال جائیه

یلحظه از کنارش رد میشدم برگشت گفت آقا ببخشید میدونین فلان اداره کجاست؟

با صدای آقایانم! گفتم نه نمیشناسم😐😐😂

تا خود خونه داشتم فک میکردم چرا گف آقا😐😂

بخاطر تیپم بود یا اون هول کرد😐🤦🏻‍♀️

تیپمم اسپرت بود طبق معمول شال کلاه کرده بودم و یه پالتوی نسبتا کوتاه با کفشای آل استار و شلوار لی

( بخاطر بی بی فیس بودنم و این تیپم هرکی منو میبینه میگم ۲۵ سالمه میگن برو بابا گرفتی مارو تو فوقش ۱۷ سالت شه😐😂 )

خدایا این دلخوشیا رو از من نگیر😂😂😂

😐😐😐

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ بی بی فیس نظر میوندی ..نمیگفت اقا..میگفت دخمل کوشولو🤣🤣😅

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

ذهن اقایون خیلی تک بعدی هست وقتی تمرکز میکنن روی یه موضوع دیگه متوجه چیز دیگه نمیشن یا اهمیت نمیدن 

مثلا وقتی فیلم میبینن دیگه صدای اطرافیان و هشدار گوشی  ووو نمیشنون 

این اقا متمرکز بود روی ادرس دیگه طوری تمرکز کرده که زن رواز مرد تشخیص نداده🤣

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
تو چرا هر جا میری یه چماق دستته همشم میگی پز زیر پوسی😬😬😬😬😬اخرش با همون چماقه میزنمت😬🙄

😂😂😂😂

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

😂😂😂😂😂😂😂 قدیما سر کلاسا یادم میاد خیلی از بچه ها به معلمای آقا خانوم میگفتن چون عادت کرده بودن به خانوم معلما زبونشون نمیچرخید آقا بگن😅

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد