2777
2789
عنوان

زمین گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست
رفتم خریدم اومدم خونه رسیدوکه دیدم فهمیدم انقدر سرش شلوغ بوده که اشتباهامبلغ و زده توی دستگاه و۵۰توم ...

یا خدا😯😯😯😯😯😯

چ جالب..

اگ الان مادرم میخوند سریع میگفت پولت حلاله.

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=170284489]شاید باورتون نشه ولی زمین گرده و اینا سرجاش ولی شما الان سر اون مبلغ به فروشنده مدی ...

نه فکر نکنم بشه به نظر من خودتونو مدیون اون نکنید و اگه دوست دارید جریان رو به خودش بگید که اون شرمنده ی شما بشه نه شما مدیون اون 

نه فکر نکنم بشه به نظر من خودتونو مدیون اون نکنید و اگه دوست دارید جریان رو به خودش بگید که اون شرمن ...

حضوری برم ۵۰تومن وازم میگیره زنگ میزنم توضیح میدم میگم این مورد وباجون ودل بپذیر🤣

خدا.مادرم.دخترم
اینم خوبه ولی به نظر من در جریانش بذار حتما شاید اونم شاگرد باشه تو مغازه و براش دردسر بشه 😁

صاحب مغازه بود 

۵۰تومن مبلغی  نیستا ولی یادم میاد سرآستر کاپشن چه حرصی خوردم واین ماجرا پیش اومد دلممممم خنک میشه🥰😁

خدا.مادرم.دخترم