2777
2789
عنوان

تولد .. دعوا..

1517 بازدید | 7 پست

۱۲  دی تولدمه     پارسال این موقه    خونه بابام بودم   پارسال این موقه  .گریه میکردم   پارسال این موقه دق می کردم من زن تازه زاه یه دختر ۲۰  روزه اخه بی پولی     😢بی پوشکی     منو سر گران    ب راه دادگاه   من شب های گریون   شوهر بی فکر  داغون بودم التماس خدا نظر  دعا   زیارت عاشورت    التماس کردن ب   قاسم‌سلیمانی 😢😢ک شوهرم  ک شوهرم با من خوب باشه 😑😑حالا    امسال دقیقا امسال من بازم داغونم  چون  همسرم  خوب نیس احه من ازبت میکنه   امروز من زد   دخترمم گریه  میکرد برام     بچه ها   من شوهرم داغونم کرده   چند ساعت پیش  تاپیک زدم   ک منو زده ب خاطر بی پولی و مهمون   الان    یاد این افتادم  ۱۲ دی تولدمه     شس سال  از زدواج میگذره  یه تولد  ب من نگرفته😢شوهرم ن با من خوبه ن کاری میره  من بزور میفرسته  خونه باباش میگه باید  حتما روستا زندگی کنیم  امشب بعد سالی مامانم  اومده  خونم  هیچی ندارم   شوهرم  از خونه زد بیرون  من زد و گف  برو دیگه خونه بابات من نمیتونم زندگی کنم گفت اگ  بیام ببینم خونه هستی خونه اتیش میزنم 😢😢😢 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

بزار دهنم بسته بمونه 

;\

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اين روزا همه مشكل مالي دارن ان شاالله حل ميشه به اميد خدا🙏🏻

در ضمن تولدتم پيشاپيش مبارك ،امضاي خدا پاي تمام ارزوهات عزيزم🙏🏻🎂🎂🌹❤️

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
پاشو جمع کن برو دیگه دیگه تاکی میخوای خورد شی چقدر میخوای خورد شی 

چند بار رفتم  چند بار   رفتم  هی گف بر گرد  اللن من ازیت میکنه باز  ولی بر میگردم  چون اونجا خونه مامانم  ب من سرکوب میدن   میترسم   بسی حرف میزننن  😢راضی ام بددن مهریه جدا بشم   ولی خونوادم پول میخان   مهر میخان

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر